[NEAMȚ/FOTO] A plecat acum 3 zile și nu a mai revenit. Ați văzut-o?

0

La data de 12 noiembrie a.c., polițiștii din cadrul Secției de Poliție Rurală Săbăoani au fost sesizați, de către o femeie, în vârstă de 42 de ani, din Săbăoani, cu privire la faptul că, la data de 10 noiembrie a.c., fiica acesteia, LUCACI LARISA BIANCA, în vârstă de 18 ani, a părăsit în mod voluntar domiciliul din Săbăoani și nu a mai revenit până în prezent.

Semnalmente: înălţime – 1.70 m, greutate –70 de kilograme, păr șaten, lung, ochi albaștri.

La momentul dispariției, aceasta era îmbrăcată cu o geacă de culoare vișinie, pantaloni tip jeans albaștrii, fiind încălțată cu pantofi tip sport.

Polițiștii au efectuat verificări pe raza localității Săbăoani și în locurile cunoscute ca fiind frecventate de aceasta, în continuare fiind desfășurate activități specifice în vederea depistării acesteia.

Orice persoană care poate oferi informaţii ce pot conduce la depistarea persoanei căutate, este rugată să apeleze Serviciul Unic 112 ori să anunţe cea mai apropiată unitate de poliție!

Sursa/FOTO: IPJ Neamț

aplicatie android ziar neamt

telegram ziar piatra neamt

la flamma piatra neamt
Citește și
Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata

Acest site folosește cookies. Navigarea în site presupune acceptarea implicită a politicii de confidențialitate. Accept Citește mai mult

Politica de confidențialitate