NEAMȚ: Despre tichetele de masă pentru persoanele care se vaccinează anti-COVID

3
 Sursă foto: Facebook/ Daniel Băluță


Persoanele care se vaccinează împotriva COVID-19 cu schema completă de vaccinare beneficiază de o alocație de hrană în valoare de 100 lei, sub forma a 5 tichete de masă.

Vor beneficia de tichete toate persoanele care s-au imunizat, cu schema completă (doză unică de vaccin Johnson&Johnson și a 2-a doză de vaccin Moderna, Pfizer și AstraZeneca), după data de 3 septembrie 2021.
Persoanele vaccinate cu schema completă pot intra în posesia tichetelor de masă la centrul de vaccinare, cabinetul medicului de familie sau ambulatoriul de specialitate în care s-a efectuat imunizarea, în baza registrului de evidență operat.
Voucherele se pot ridica în termen de 60 de zile de la data inoculării ultimei doze.
Începând din 4 octombrie DSP Neamț a distribuit către unitățile vaccinatoare toate cele 5480 de tichete de masă. Au fost epuizate toate tichetele alocate.
A fost solicitată suplimentarea fondurilor alocate achiziției acestor tichete. Este așteptat răspunsul Ministerului Sănătății cu privire la suma aprobată, ulterior fiind demarată achiziția.
”, a transmis DSP Neamț.

3 Comentarii
 1. Yo spune

  Azi e 1 noiembrie 2021 și m-am vaccinat în urmă cu 2 săptămâni. Nu am primit nici un tichetde masă până în momentul de față…și în toate județele se dau, mai puțin în Neamț se pare.

 2. Bla bla spune

  Ma simt discriminat. Eu am fost cetatean model si m-am vaccinat din primavara si pt nesimtitii astia care merg constransi la vaccinare se dau facilitati.

  1. Radu spune

   De ce nesimtiti, bla-bla?
   Nu îți vărsa frustarea pe cei care se vaccinează acum!
   Vaccinarea este un act voluntar.
   Tu te-ai vaccinat pentru că ești disciplinat???
   Nesimtiti sunt cei pe care i-ai votat si care au gestionat prost absolut tot iar acum încearcă cu tichetele de masa, cum au facut si cu micii, loteria, s.a.
   Oamenii merg la vaccinare din cauza restricțiilor privind circulatia și accesul in diferite locații .

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata

Acest site folosește cookies. Navigarea în site presupune acceptarea implicită a politicii de confidențialitate. Accept Citește mai mult

Politica de confidențialitate