Momentan seful IPJ Neamt, Aurelian Soric, ramane in functie

5

Sefii de post din cadrul IPJ Neamt se declara multumiti de decizia ministrului de Interne, motiv pentru care renunta la ideea de a demisiona din functie. O comisie de control din partea MAI va veni la Piatra Neamt pentru a supraveghea si evalua ancheta in desfăşurare asupra cazului Mararu. Seful IPJ Neamt, Aurelian Şoric, a declarat că in acest moment este o desfăsurare de forţe in Piatra Neamţ, Roman şi celelalte localitati ale judeţului Neamţ.

sondaj ziar piatra neamt

whatsapp ziar piatra neamt

aplicatie android ziar neamt

disclaimer ziarpiatraneamt.ro

Citește și
5 Comentarii
 1. militianu spune

  asta ar fi bun de traducator in Kosovo … poate-l iau aia drept tinta … case closed

 2. crina popescu spune

  Domnule Neamtu, daca ai avea curiozitatea sa citesti legile de organizare a politiei ai constata ca sefii de inspectorat nu sunt ofiteri de politie judiciara, astfel ca acestia nu pot efectua nicio ancheta penala. Dar cum datul cu presupusul e la moda zilele astea in media, ignoranta dumitale apare ca fireasca in masa halucinanta a elucubratiilor haotico-grotesti ce o aveti in tartacute. Pune mana pe carte si mai citeste niscaiva legislatie, halalule!

 3. Neamtu Ioan spune

  Buna!

  Daca asa arata valul „tanar” din Politia Romana, atunci permiteti-mi sa imi exprim indoiala in ce priveste insatosirea institutiilor statului roman si a mentalitatiilor in general in superba noastra tarisoasa!
  Domnul Soric nu are ce cauta intr-o functie de conducere asa de inalta pt ca nici macar nu poate purta o discutie in contradictoriu cu reprezentantii presei si ma intreb atunci ce fel de anchete reusea cu infractorii versati daca inzbucneste in lacrimi din te miri ce?!….Halal politist, halal sef de IPJ!…

 4. crina popescu spune

  Cosminas, la cat de plastic de exprimi, tu trebuie sa fii excrementele porcului.

 5. Cosmin spune

  Ce fata de porc are, nu ma mira ca ii spune familia Soric, afara cu infractorul, asemenea jeguri nu au ce cauta in politie, asta nu isi merita numele de politai, afara cu toti escrocii platiti din bani publici, uohhhhhhhhhhhhhhhhhh!

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata

Acest site folosește cookies. Navigarea în site presupune acceptarea implicită a politicii de confidențialitate. Accept Citește mai mult

Politica de confidențialitate