Acest site foloseste cookies. Continuarea navigarii pe acest site se considera acceptarea politicii de confidentialitate si protectia datelor. Click aici pentru detalii.
Search
duminică 14 iulie 2019
 • :
 • :

MINUNE! O șoferiță de la Troleibuzul și-a recăpătat vederea

O șoferiță de la Troleibuzul a condus troleibuzele prin Piatra-Neamț fără să vadă nimic ani de zile. După ce a fost prinsă acum câteva luni cu 9 călători fără bilet a început să vadă nereguli la conducerea societății, nereguli reclamate peste tot, dar neconfirmate de controalele venite la societatea de transport.

Cum o minune nu vine singură, aceeași șoferiță care a început să vadă prin ceață nereguli la nivelul conducerii Troleibuzul a fost prinsă din nou acum vreo săptămână cu călători fără bilet și brusc femeia a început să vadă nereguli tehnice pe la mașina pe care o conducea și chiar a făcut un video cu ceva probleme la o roată a autobuzului.

Nici aceste ultime nereguli nu se confirmă, numai că șoferița care a început să vadă ce nu a văzut ani de zile, în afară de orele de condus, este plătită câte 30 de minute ca să își inspecteze mașina înainte de a pleca în cursă și a semnat cu mânuța ei că nu pleacă în cursă cu o mașină cu probleme tehnice. Ca să nu mai spunem că este penal să ai cunoștință de o problemă tehnică la o mașină, dar totuși să ieși pe stradă cu ea.

Una peste alta, să vedem partea plină a paharului și să ne bucurăm că o șoferiță a început să vadă ce nu a văzut ani de zile și asta datorită faptului că a fost prinsă și probabil va fi dată afară. Dar ce mai contează locul de muncă. Important este că și-a recăpătat femeia vederea.

I.R.
3 comentarii la “MINUNE! O șoferiță de la Troleibuzul și-a recăpătat vederea

 1. Mihai N

  Ce reportaj de căcat. D-le Reporter dacă unul din membrii familiei tale era în acel autobuz și se întâmplă vro nenorocire atunci puteai urla ca șoferița și-a recăpătat vedera. Bine a făcut ca a constat neregulile din aceasta siocietate. Sper sa ajungă și aceste nereguli la urechile președintelui de consililiu local. Rușine sa va fie dacă omul este corect imediat ii puneți pete-n roată și încercați sa îl îndepărtați.

  ADMIN: Alooo!!! Chiar credeți că toată lumea e proastă. Pai ca sa ajunga prezoanele la o roata in halul acela e nevoie de sute de km mersi asa ….adica mergea de sute de km asa cu ele ? Pai asta ar fi penal pentru cel de la volan …

  Raspunde
 2. Simona

  Soferita asta are nume sau e de pe alta planeta? Ca eu la Fac de Jurnalism am invatat ca orice stire are subiect clar identificat.
  De aia am preferat sa nu mai lucrez in acest domeniu pt ca e plin nu de stiri ci de glume din astea, de snoave copilaresti.
  Tot articolul e o povestioara care pluteste pe deasupra unui subiect care poate fi real dar lipsesc grav toate elementele obligatorii la o stire.
  Invatati sa scrieti articole!

  ADMIN: Nu conteaza numele. Noi vorbim de un fenomen al angajatilor care isi recapata vederea cand sunt prinsi…atat.

  Raspunde
 3. Tudor

  NU o Angajează la STellaria ori Marionex ! Sigur de la aceia a fost Instruită. Sa Nu de-a Bilete , Sa facă BINE pentru a fi Primită la Ei .

  Raspunde

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *