Miercuri, 9 mai, se oprește apa în Alexandru cel Bun și Piatra-Neamț, cu excepția Spitalului Bisericani, Spitalului Județean și cartierului Mărăței

0

Compania Judeţeană ApaServ S.A. anunţă beneficiarii săi că, Miercuri, 09.05.2018, între orele 09:00-16:00, va  furniza apă cu presiune redusă putându-se ajunge la oprire totală în comuna Alexandru cel Bun şi municipiul Piatra Neamţ (cu excepţia cartierului Mărăţei, Spitalului Bisericani şi Spitalului Judeţean de Urgenţă Piatra Neamţ),  motivat de  executarea  unor lucrări de racordare a reţelei de hidranţi a staţiei de combustibili din zona Ursuleţi la magistrala de aducţiune.

Ne cerem scuze tuturor utilizatorilor afectaţi, pe care îi asigurăm că echipele ApaServ fac tot posibilul pentru finalizarea lucrării într-un timp cât mai scurt şi pentru reluarea furnizării apei potabile.

Pentru informaţii suplimentare, beneficiarii noştri pot suna la Dispeceratul ApaServ care funcţionează non stop, la numărul de telefon 0233 / 233340, sau pot accesa site-ul companiei la adresa www.apaserv.eu.

telegram ziar piatra neamt
Citește și
Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata

Acest site folosește cookies. Navigarea în site presupune acceptarea implicită a politicii de confidențialitate. Accept Citește mai mult

Politica de confidențialitate