Mea culpa ZiarPiatraNeamț.ro

14

După ce ani de zile mai toată presa din Neamț s-a inspirat din subiecte de la publicația noastră, a folosit poze, materiale video etc. iată că dintr-o greșeală pe care ne-o asumăm în totalitate, o colegă nouă de la ziarpiatraneamț.ro a copiat câteva fraze dintr-un articol sportiv despre un meci de fotbal și pentru aceste fraze copiate, băieții de la EST TV au ținut să ne facă hoți, lipsiți de morală, etc …
Poziția redacției noastră este categoric de asumare a greșelii, colega este nouă și a făcut o greșeală de începător, care nu se face, dar nu credem că e sfârșitul lumii fiind vorba de un meci de fotbal, nu de știri bombă sau de investigații jurnalistice.
Ne cerem scuze față de zch.ro de unde au fost copiate frazele și vom fi mult mai atenți pe viitor să nu se mai întâmple așa ceva.  Articolul în care se regăsesc frazele copiate a fost șters iar persoana care l-a scris sancționată.
Atitudinea redacției noastre rămâne aceeași dintotdeauna, în sensul în care oricine poate prelua orice materiale de la noi, pentru că scopul nostru este ca informațiile pe care le oferim să ajungă la cât mai mulți oameni.

Iosub Robert

aplicatie android ziar neamt

telegram ziar piatra neamt

la flamma piatra neamt
Citește și
14 Comentarii
 1. cititor 40 spune

  Cristi cand nu are ce vorbi, pe post, scoate citate din ziare si nimeni nu-i taie capul.Probabil si acum nu avea ce vorbi si a gasit subiect.Mai bine ar tacea!Mucles ,reclama la suinprod!Nu merita atata vorbarie pt. un subiect de rahat!

 2. Gabriel spune

  S-a trezit umflatul ala de Soroceanu sa dea lectii de cinste si deontologie. Hahaha. Mai nenea cu trecutul patat, dar tu cand furai cu tupeu ordinar cu copy-paste din ziarele centrale de sport fara sa dai sursa erai mai breaz decat amarata asta? Dar cand in casa ti-au intrat peste un miliard de lei vechi din concediul medical al sotiei tale a fost cinstit? Nu va e rusine obrazului de trantori, tu si ordinarul ala de Socea si tine va mai tine in brate!!! Huo, derbedeilor!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

 3. Alina spune

  Ce sa zic a descoperit fostul puscarias Soroceanu ca cineva a copiat 3 propozitii.Ma lasi ?

 4. ATENT spune

  Toate materialele video prezentate de EST TV in care a fost atacat Arsene sau PSD-ul contineau filmari luate de la voi. La unele scria sursa youtube dar la multe nu scria nimic dar se vedea ca sunt luate de la voi.
  Cine de cine vorbeste ?

  ADMIN: Asta nu se pune 🙂 . Eu zic să lasăm încrâncenarea că e Săptămâna Mare. Atât duce capul pe unii atât fac 🙂

 5. Cosmin spune

  Felicitari Cristi Soroceanu pentru observatie. Mare nenorocire ai descoperit,ai un tort de inghetata(de un kil) de la mine.

 6. Marius spune

  Da voi nu aveti alta treaba decat sa raspundeti la provocari de doi lei ? Sunt plini de invidie si au gasit si ei un nimic sa va agaseze. IGNORE !!!

 7. Viorel spune

  Dacă voi sanctionați un om pentru ca a copiat niste fraze dintr-un articol de rahat cu un meci ce ar trebui sa facem cu Socea, Soriceanu, Dan si multi altii ?
  Stati pe pace si nu va luati dupa astia, vorba unui comentator de mai sus: daca atat au fost ei in stare sa va gaseasca nod in papura sunteti buni.

  ADMIN: Nu așa se pune problema. Am greșit și trebuie să ne asumăm greșeala și să ne punem cenușă in cap. Am citit cele doua articole si acuzațiile au fost fondate chiar daca subiectul nu era unul foarte important.

 8. Marian spune

  Da bine ca astia de la est si de la ceahlau sunt corectitudinea intruchipata. Ce harneala au pe ei !!!!!!

 9. maria spune

  Felicitări pentru atitudinea voastră. Oricine face greseli important este să ni le asumăm.

 10. Sandu D. spune

  IA UITE CINE VORBESTE ESTTVUL SI BALANESCU
  AM CAZUT PE SPATE

 11. mickey999 spune

  Ati biciuit-o si ati aruncat-o pe sarmana pacatoasa intr-un morman de sirma ghimpata taman acum in preajma Invierii????
  🙂 🙂 🙂

 12. AVOCAT spune

  Plagiatorilor, hotilor, furati de la jurnalistii cinstiti . Felicitari ! Daca doar atat au fost in stare sa gaseasca nod in papura la voi, un articol de pe sport, BRAVO !

 13. I.I. spune

  HAHAHAHAHAHAHA cate subiecte am citit la ziar de piatra si dupa aia au aparut si la zch si cate poze am recunoscut HAHAHAHAHAHA vedeti sa nu inscrie ala de acolo articolul cu masone la osim HAHAHAHAHA

 14. Sergiu Gabureac spune

  Cu asta v-au prins cei de la est tv ? Trebuie sa recunoastem ca sunt tari. Am citit articolul de la ei. Este de un penibil uluitor.

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata

Acest site folosește cookies. Navigarea în site presupune acceptarea implicită a politicii de confidențialitate. Accept Citește mai mult

Politica de confidențialitate