Maine se deschide spitalul de la Bicaz ?

2

Dupa cum spunea Tovarasul Culita Tarata la sfarsitul lunii trecute, in urma unei convorbiri telefonice chiar cu ministrul sanatatii, in luna octombrie, asadar pana maine, se va primi diferenta de paturi si se va trece la redeschiderea spitalului de la Bicaz.

La redeschiderea de maine a spitalului din Bicaz presupunem ca vor participa si marmota care inveleste ciocolata, Baronul Munchausen, Pinochio si desigur varianta s-a comunista adica Buratino. Speram ca invitatii sa isi faca timp sa inaugureze si noul tomograf de la spitalul din Piatra Neamt.

Satocrac Vasile

telegram ziar piatra neamt
Citește și
2 Comentarii
  1. Adi spune

    Un prost arunca o piatra in balta sperand ca zece destepti sa sara dupa ea. Pai, prost e cine sare! Chiar ati pus botu’ la zisele lui Tarate?

  2. feraru marcel spune

    Am auzit ca pe Pinochio, in varianta capitalista autohtona, il cheama VICTOR VIOREL P. Asa o fi ?? Daca vine, o sa fie-o bucurie pe Bicajeni…. Si nu numai. Da’, nu vine ca-i ocupat cu treaba. Mare. Multa, treaba. P.S. P de la Pinochio, desigur. La inaugurare, in loc de sampanie, se va folosi bors. Mult si bun, precum materia prima din care-i facut.
    No, amu, o-ti intales conasule Robert?? Sau iar vi se pare ca-s din alt movie??

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata

Acest site folosește cookies. Navigarea în site presupune acceptarea implicită a politicii de confidențialitate. Accept Citește mai mult

Politica de confidențialitate