”KGB GO HOME”

3

”KGB GO HOME” este o inițiativă a unui pietrean care, spre deosebire de mulți alții, are curajul să spună clar și răspicat ce gândește. Numele lui este Țuburlui Mihai și este cunoscut pentru protestele sale contra sistemului și corupției.
Opinia domnului Țuburlui despre ceea ce se întâmplă la ora actuală cu toate discuțiile pe tema unui posibil conflict Rusia-România, într-o emisiune marca neamt.tv .

3 Comentarii
 1. Antiprosti spune

  „La 23 decembrie 1989, în jurul orelor 16.00, Ion Iliescu l-a numit, verbal, pe Nicolae Militaru ca ministru al Apărării. Decretul de reactivare a generalului-colonel Militaru a fost semnat de Iliescu la 26 decembrie 1989, a fost publicat în Monitorul Oficial la 27 decembrie şi dat publicităţii la 28 decembrie. La 27 decembrie, când a fost reactivitat oficial, generalul-colonel Nicolae Militaru a fost şi avansat la gradul de general de Armată. Foarte interesant este ceea ce s-a întâmplat în minutele de după nominalizarea lui Militaru în fruntea Armatei. Martor a fost colonelul Mircea Dumitru, şeful biroului special din Marele Stat Major, direcţia Operaţii. Dumitru declara la 13 decembrie 1994, în faţa Comisiei pentru Cercetarea Evenimentelor din Decembrie 1989: „La 23 decembrie, eu am notat comunicarea către generalul Pănescu, la Moscova. Din ordinul generalului Eftimescu a trebuit să comunicăm la Moscova, la generalul Dumitru Pănescu, că «începând de astăzi generalul Militaru este ministrul Apărării». Aşa a fost porunca, să-l informez pe generalul Pănescu, acolo, la Moscova, că Militaru este ministru. Să fi fost ora 16.25. Pănescu urma să-i informeze pe comandantul-şef, pe şeful de stat major al Comandamentului Unificat al Pactului de la Varşovia, cât şi conducerea Armatei Sovietice, că Militaru este ministru. Generalul Pănescu era acreditat la Comandamentul Pactului de la Varşovia şi era omul de legătură al nostru la Moscova”.

  „Gheorghe Trosca a fost un colonel în cadrul USLA(in trecut s-a ocupat de dosarul „Corbul”, asa cum era numit Nicolae Militaru, agent al URSS, filiera GRU), trupele de elită ale Securității. A fost ucis la Revoluția din 1989 într-o diversiune creată în noaptea de 23 spre 24 decembrie 1989″.

 2. mickey999 spune

  E greu de urmarit mai ales cind nu spune nimic.
  E clar acum de ce este el „veshnicul protestatar”.

  Care general zice? Trotzka ( dupa pronuntia lui de obsedat de KGB) ucis in fata Ministerului Apararii in decembrie 1989 ?
  Poate Colonelul Troshca ucis pe la aeroport ?
  Militaru a fost numit de Iliescu????
  Generalul Militaru ERA deja Ministrul Apararii la acea vreme!

  Of doamne…oooooofffff.
  „Istoricul” lu’ oblete fiert?

 3. radu spune

  off off

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata

Acest site folosește cookies. Navigarea în site presupune acceptarea implicită a politicii de confidențialitate. Accept Citește mai mult

Politica de confidențialitate