Artiștii Ionuţ şi Doiniţa Dolănescu, invitați de onoare ai Festivalului „Florile Ceahlăului”

0

Între 13 şi 15 martie, Centrul pentru Cultură şi Arte „Carmen Saeculare” Neamţ va organiza faza finală a celei de a XXXII-a ediţii a Festivalului concurs de muzică populară pentru copii şi tineri „Florile Ceahlăului”. Cele două zile de concurs – 13 şi 14 martie -, precum şi Gala Laureaţilor de duminică, 15 martie, se vor desfăşura anul acesta la „Cinema, Mon Amour” din Piatra-Neamţ.
La faza finală a competiţiei vor participa concurenţii din toată ţara care au promovat preselecţia naţională desfăşurată la finalul lunii februarie.

Concursul are loc pe două secţiuni – interpretare vocală şi interpretare instrumentală.   

Vineri, 13 martie, se vor întrece, începând cu ora 14:00, concurenţii de la secţiunea interpetare vocală, categoriile de vârstă 9-14 ani şi 20-25 ani.
Sâmbătă, 14 martie, tot de la ora 14:00, se vor întrece competitorii de la secţiunea vocală, categoria de vârstă 15-19 ani, şi concurenţii instrumentişti.

Intrarea spectatorilor pentru primele două zile este liberă, în limita locurilor disponibile.


În spectacolul de gală, duminică, 15 martie, începând cu ora 16:00, alături de laureata anului trecut, Diana Alexandra Dan (Suceava), invitaţi de onoare vor fi artiştii Ionuţ şi Doiniţa Dolănescu.

Accesul publicului la Gala Laureaţilor se face pe baza biletelor (30 lei) care pot fi procurate de la sediul Centrului pentru Cultură şi Arte „Carmen Saeculare” Neamţ, strada Ştefan cel Mare, nr. 3A, telefon 0233.21.40.26.

aplicatie android ziar neamt

disclaimer ziarpiatraneamt.ro

Citește și
Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata

Acest site folosește cookies. Navigarea în site presupune acceptarea implicită a politicii de confidențialitate. Accept Citește mai mult

Politica de confidențialitate