Intervenție la conducta magistrală – pregătiți din timp rezerve! Mâine, 8 iunie, se oprește apa în Piatra-Neamț, Roznov, Dumbrava Roșie, Săvinești și Zănești

0

Pentru realizarea unei intervenții la conducta magistrală a apei a apei potabile, Compania Județeană APA SERV SA este pusă în situația neplăcută de a furniza apă cu presiune redusă existând și posibilitatea întreruperii temporare a furnizării serviciului de alimentare cu apă potabilă în data de 08.06.2023, între orele 09.00-20.00.

Vor fi afectați utilizatorii din zona aval de pârâu Cuejdi, Pod Spital și Pod Piața Mare și Cartierele Mărăței, Gara Veche, 1 Mai, Speranța, Văleni), strada Tineretului și Ștrand Piatra Neamț din Municipiul Piatra Neamț.

– Oraș Roznov (inclusiv satele Slobozia și Chintinici)

– Comuna Dumbrava Roșie

– Comuna Săvinești

– Comuna Zănești

Nu va fi afectată furnizarea serviciului de alimentare cu apă potabilă la Spitalul Județean Neamț. Furnizarea apei potabile va fi reluată în data de 08.06.2023, în jurul orei 20.00, urmând ca în funcție de consum și de amplasarea branșamentelor de apă, toate zonele afectate să beneficieze de serviciul de alimentare cu apă potabilă, până cel târziu la orele 24.00.

Menționăm că în momentul reluării furnizării serviciului de alimentare cu apă potabilă este posibil ca în distribuție să fie existente depuneri din conducte sub formă de săruri și oxizi, fiind necesară o perioadă limitată de timp, până la limpezire.

Ne cerem scuze pentru disconfortul creat și mulțumim pentru înțelegere!

Relații suplimentare pot fi obținute la numărul de 0233233340 sau consumatorii noștri pot accesa site-ul Companiei www.apaserv.eu.

aplicatie android ziar neamt

telegram ziar piatra neamt

la flamma piatra neamt

disclaimer ziarpiatraneamt.ro

Citește și
Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata

Acest site folosește cookies. Navigarea în site presupune acceptarea implicită a politicii de confidențialitate. Accept Citește mai mult

Politica de confidențialitate