Încă un episod de iarnă grea a fost depășit, fără probleme majore, în județul Neamț

0

Încă un episod de iarnă grea a fost depășit, fără probleme majore, în județul Neamț. Au fost câteva zone unde circulația a fost îngreunată sau chiar oprită, zone unde s-a circulat în condiții de iarnă, dar principalele căi rutiere au funcționat cu mult mai puține probleme decât în anii precedenți. Conform președintelui Consiliului Județean Neamț, Ionel Arsene, peste 50 de lucrători și 32 de utilaje au lucrat intens.

„Pe cei 640 de km aflați în administrarea Consiliului Județean Neamț, se circulă în condiții normale. Mai mult, spre deosebire de situațiile grave din alte județe, în Neamț nu au fost întreruperi în furnizarea de curent electric. Toate serviciile de utilitate publică au funcționat normal, ambulanțele au ajuns la solicitări, toți nemțenii programați pentru dializă au ajuns la timp în centrele de specialitate. Misiunea noastră, de a fi în serviciul nemțenilor, a reușit. Mulțumesc tuturor celor implicați în „bătălia” câștigată cu această iarna dificilă!”, a declarat Ionel Arsene.

Ne-am pregătit și am acționat eficient! Am depășit cu bine încă un episod de iarnă grea. Peste 50 de lucrători și 32 de utilaje au lucrat intens. Pe cei 640 de km aflați în administrarea Consiliului Județean Neamț, se circulă în condiții normale. Mai mult, spre deosebire de situațiile grave din alte județe, în Neamț nu au fost întreruperi în furnizarea de curent electric. Toate serviciile de utilitate publică au funcționat normal, ambulanțele au ajuns la solicitări, toți nemțenii programați pentru dializă au ajuns la timp în centrele de specialitate.Misiunea noastră, de a fi în serviciul nemțenilor, a reușit. Mulțumesc tuturor celor implicați în „bătălia” câștigată cu această iarna dificilă!

Gepostet von Ionel Arsene am Dienstag, 29. Januar 2019
aplicatie android ziar neamt

telegram ziar piatra neamt

la flamma piatra neamt
Citește și
Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata

Acest site folosește cookies. Navigarea în site presupune acceptarea implicită a politicii de confidențialitate. Accept Citește mai mult

Politica de confidențialitate