Imagini de la lucrările pentru remedierea avariilor la magistrala de apă din Piatra-Neamț

0

Potrivit ApaServ, astăzi, 13 mai, are loc o intervenție pentru remedierea avariilor la conductele magistrale din Muncipiul Piatra Neamț la intersecția dintre strada Cercului cu strada Sirenei. (Anunțul de oprire a furnizării apei în zona Dărmănești a fost publicat ieri, 12 mai aici – click.)

„În data de 12.05.2021, urmare a verificărilor efectuate pe teren de către salariaţii Companiei Județene Apa Serv S.A. au fost identificate avarii pe conductele magistrale de transport a apei potabile în Zona Dărmăneşti. Având în vedere amploarea pierderii de apă, s-a luat decizia intervenţiei pentru remedierea acestora în regim de urgenţă.

Ca urmare, la aceeaşi dată, la ora 19.30 a fost publicat pe site-ul Companiei, pe reţeaua de socializare, cu preluare în mass media, anunţul privind întreruperea furnizării serviciului de alimentare cu apă pentru data de 13.05.2021 în intervalul orar 08.00-23.00.

Publicarea anunţului s-a realizat cu minim 12 ore înainte de sistarea furnizării serviciului, lucrarea încadrându-se în categoria intervenţiilor neprogramate.

Asigurăm beneficiarii serviciilor noastre că salariaţii Companiei depun toate eforturile pentru realizarea intervenţiei într-un timp cât mai scurt. Ne cerem scuze pentru disconfortul creat și mulţumim pentru înţelegere!”, a transmis Serviciul Relaţii Clienţi.

Imagini de astăzi 13.05.2021 de la intervenția de remediere a avariei la magistrala de aducțiune din zona Dărmănești – intersecție strada Cercului cu strada Sirenei.

telegram ziar piatra neamt
Citește și
Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata

Acest site folosește cookies. Navigarea în site presupune acceptarea implicită a politicii de confidențialitate. Accept Citește mai mult

Politica de confidențialitate