Acest site foloseste cookies. Continuarea navigarii pe acest site se considera acceptarea politicii de confidentialitate si protectia datelor. Click aici pentru detalii.
Search
joi 21 martie 2019
 • :
 • :

Gata și cu misterul Părintelui Hrisostom Filipescu

Surse demne de toată încrederea, foarte apropiate de preotul Filipescu, care au vorbit cu Părintele Hrisostom Filipescu chiar în seara dinainte de a fi dat dispărut ne-au spus că omul își planificase să plece la o clinică în Viena. Chiar și-a contramandat niște întâlniri cu această motivație. Deci, sperăm că e clar pentru toată lumea.

De aici încolo vin speculațiile.

Se pare că preotul avea dispute aprinse cu șefii lui din Biserică și din cauza acestor discuții a fost acuzat că este nebun, acesta fiind și unul dintre motivele pentru care preotul a decis să se ducă la o clinică cu specialiști imposibil de contestat care să stabilească totul despre sănătatea lui.

Dacă autoritățile nu au aflat deja ce am aflat noi, legat de locația unde a lăsat părintele mașina cu care a plecat și restul poveștii, ne pot contacta. Nu vrem să dezvoltăm mai mult subiectul în presă deoarece se pare că Părintele Hrisostom Filipescu a ales să facă niște lucruri în liniște și departe de curiozitatea lumii.

Iosub Robert
11 comentarii la “Gata și cu misterul Părintelui Hrisostom Filipescu

 1. Adriana

  Eu cred ca daca pleca la Viena, isi lua telefonul cu el !! Macar ca sa comunice celor apropiati !! Asadar cred ca lucrurile sunt mult mai grave…
  Sa speram ca va aparea parintele si va lamuri misterul… Doamne ajuta…

  Raspunde
 2. Catalina

  Nu e relevant raspunsul dvs. Oricât as fi de suparata pe șefii mei, datoria mea este sa ma rog pentru ei nu sa ii balacaresc pe unde apuc, iar eu sunt mirean, deci sunt mai păcătoasă decât un preot călugăr care ne invata mereu sa avem răbdare cu ceilalti. Refuz ca fiind adevarat acest articol.

  Raspunde
 3. Bogdan

  Acei apropiati ai parintelui, de care mentionati in articol, au interesele lor. Ii stim, le stim si fricile si dezinformeaza. Parintele are verticalitate morala, prin prezenta lui trezeste ceva in constiinta celorlalti si nu are nevoie sa obtina certificat medical de la clinici din Viena. Ar fi bine sa va verificati sursele „apropiate ale parintelui”.
  Iar titlu vine sa inchida gurile, dar nu aduce liniste.

  Raspunde
 4. Nela Nela

  Va fi gata cu misteru abia atunci cand parintele va aparea..Pana atunci inca e un mister…La treaba asta se lucreaza de cativa ani..Cine il lucreaza a gandit totul bine…dar nu foarte bine..vor fi desoperiti.Dumnezeu nu doarme.

  Raspunde
 5. Dorina

  Tot respectul pentru jurnalistul/jurnalistii implicati in cazul parintelui Hrisostom Filipescu. Va asteptam articolele si relatarile cu sufletul la gura,va rog sa ma iertati,dar pare ca un fel de abandon al cazului. Sper din toata inima sa ma insel,sper sa fie bine parintele si nadajduiesc ca Romania sa se faca bine.
  Dumnezeu sa-l ocroteasca pe parintele mult iubit!!

  Raspunde
 6. Maricica

  Minciuni! Un preot nu pleaca de la manastire asa… peste noapte. El este dator ca sa anunte enoriasii la ultima slujba pe care o face. Eu asa am vazut mereu. Preotul anunta perioada in care este absent de la manastire si de la slujba. Asa ca nu mai spuneti numai minciuni.

  Raspunde
 7. Mirela Gurau

  Va multumesc pentru ca intradevar eram foarte preocupata, insa ideal ar fi sa dea un comunicat personal pentru a se restabili increderea…caci divulgatii sunt multe iar acest text poate nu reprezinta adevarul in totalitate…eu personal am postat pe pagina mea …Da il susutin pe Parintele Hrissostom caci Nu! Nu este Nebun cum considerat de altii!

  Raspunde

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *