(FOTO) Tragedie în Siret: 5 copii înecați. Intervin echipaje de la ISU Bacău și ISU Neamț

1
FOTO: ISU NEAMȚ

Astăzi, în jurul orei 18.44, ISU Bacău a pornit într-o misiune de salvare a unor copii care s-ar fi înecat în Siret, în comuna Filipești. ISU Neamț participă în sprijinul ISU Bacău cu pompieri din cadrul Detașamentului Roman cu un autoturism de serviciu, două bărci și o ambulanță SMURD.

Se intervine cu autospeciale, bărci și ambulanțe.

La fața locului, echipajele de salvatori au constatat că este vorba despre 5 minori înecați, a transmis ISU Bacău.

La această oră, 20.40, s-au găsit 4 victime. S-au pornit manevrele de resuscitare. Din păcate, pentru unul dintre copii s-a declarat deja decesul.

UPDATE, ora 21.00: „A fost găsită și a 5-a victimă, se efectuează manevre de resuscitare. Victimele au vârstele: 2 de 14 ani, 2 de 17 ani și 1 de 18 ani.”, a transmis ISU Bacău.

UPDATE, ora 21.20: „Urmare a intervenției din com. Filipești, jud. Bacău, cele 5 victime nu au răspuns manevrelor de resuscitare fiind declarat decesul.”, a transmis în această seară ISU Bacău.

whatsapp

aplicatie android ziar neamt

disclaimer ziarpiatraneamt.ro

Citește și
1 Comentariu
  1. Crenganis Elena spune

    Mincinoșilor, au durat o ora pana ați ajuns la fata locului. Trăim într-o tara de rahat și legi handicapate. Nu va puteți numi oameni. Dacă nu striga cineva din familia unei victime, nici nu ați fi chemat scafandru.

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata

Acest site folosește cookies. Navigarea în site presupune acceptarea implicită a politicii de confidențialitate. Accept Citește mai mult

Politica de confidențialitate