FOTO: Se lucrează intens pe drumul ce leagă Bicazul Ardelean de Harghita

0
Foto: Ionel Arsene

Un pas mare pentru modernizarea infrastructurii moderne a județului Neamț, modernizarea drumului care leagă Bicazul Ardelean de Harghita. Se lucrează acum pe un sector care nu a fost asfaltat niciodată, un sector care va fi extins de la o lățime de 4 metri la 8 metri.

Activitate intensă pe drumul județean 127A, Bicazul Ardelean – Harghita.

Pe drumul județean 127A, limita cu județul Harghita prin comuna Bicazul Ardelean, în cadrul modernizării se realizează în prezent podețele și zidurile de sprijin.

Lucrarea a început anul trecut, timp în care s-au executat șase poduri, cu o lungime totală de 60 de metri liniari. Urmează a se executa 18 podețe cu diferite lungimi, de la 1 la 2,5 metri, și ziduri de sprijin pe o lungime de 3,75 km.

Pe acest sector pe care se intervine acum, ce se întinde pe 5,4 kilometri, nu a fost niciodată turnat asfalt. Prin această lucrare reușim să punem la punct o cale de legătură cu județul Harghita, care va fi impecabilă.

Până acum lățimea drumului de pământ era de 4 metri. După reabilitare, va ajunge la 8 metri, cu tot cu șanțuri și terasamente. Îmi doresc foarte mult să ducem cu bine proiectul la final, pentru că vom mai avea o ieșire din județ de care vom fi mândri!

Fiecare zi trecută înseamnă noi pași în modernizarea infrastructurii rutiere nemțene.”, a transmis Ionel Arsene, Președintele CJ Neamț.

whatsapp

aplicatie android ziar neamt

disclaimer ziarpiatraneamt.ro

Citește și
Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata

Acest site folosește cookies. Navigarea în site presupune acceptarea implicită a politicii de confidențialitate. Accept Citește mai mult

Politica de confidențialitate