(FOTO) Scene înfiorătoare – Copil bătut pe stradă până leșină: „dă-i în cap!” – Reacția tatălui, greu de înțeles (link video în articol)

0
Foto: captură video

Un alt caz de o violență extremă a ajuns în mediul online. Pe rețelele de socializare a apărut un video cu un puternic impact emoțional: în imagini se observă cum un băiețel de clasa a VI-a este bătut de alți tineri până rămane inconștient. S-a întâmplat în Huși, județul Vaslui.

„Dă-i în cap, dă-i, dă-i!” se aude în filmarea cu pricina, în timp ce agresorii, câțiva tineri cu vârste cuprinse între 14 și 15 ani, se amuză copios.

Potrivit publicației vremeanouă, polițiștii s-au mobilizat exemplar în acest caz identificând bătăușii în ciuda faptului că imaginile nu au fost tocmai concludente, doar că mai departe intervine un element de-a dreptul șocant: tatăl copilului agresat nu dorește să depună plângere(!).

Colegii care instrumentează acest dosar penal au luat legătura cu tatăl victimei, un copil de 13 ani, care a spus că nu vrea să depună plângere. Poate se va răzgândi, dar acum a spus că nu depune. În privința agresorilor, este vorba despre trei adolescenți, cu vârste de 15 ani. A fost, se pare, un conflict spontan la mijloc. Agresiunea petrecută în seara zilei de 10 februarie, unul dintre părinții agresorilor știa. Aflase încă de pe data de 12 februarie. Colegii mei vor sesiza și Protecția Copilului în acest caz, pentru a evalua situația și a se lua măsuri, dacă se impune”, au transmis reprezentații IPJ Vaslui, citați de aceeași publicație.

Imaginile au fost publicate pe contul de Instagram Stop Bully, însoțite de mesajul de mai jos:

Nu putem să nu ne întrebăm cum e posibil ca un părinte să aibă o asemenea lipsă de reacție și, mai ales, cum (sau dacă) va reacționa Protecția Copilului în acest caz. Este de-a dreptul revoltător ca un copil de 12 ani să devină de 2 ori victimă.

Filmarea postată pe contul de INSTAGRAM – AICI (CLICK)

ATENȚIE! IMAGINI CU UN PUTERNIC IMPACT EMOȚIONAL!

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata

Acest site folosește cookies. Navigarea în site presupune acceptarea implicită a politicii de confidențialitate. Accept Citește mai mult

Politica de confidențialitate