(FOTO) L-ați văzut? Căutat de Poliție (Dispărut din NEAMȚ)

0

Polițiștii Serviciului de Investigații Criminale și cei ai Secției de Poliție Rurală Români continuă activitățile de căutare în vederea depistării numitului ŢICĂMUCĂ GHEORGHE-SORIN, de 57 ani, dispărut la data de 14 aprilie 2021.

La data de 14 aprilie a.c., polițiștii din cadrul Secţiei de Poliţie Rurală Români au fost sesizaţi de către un bărbat din localitatea Secuieni, cu privire la faptul că fiul acestuia, ŢICĂMUCĂ GHEORGHE-SORIN de 57 de ani, a plecat în mod voluntar de la domiciliu din data de 10 aprilie 2021 spre municipiul Roman și nu a mai revenit până în prezent.

Semnalmente : înălţime – 1.75 metri, greutate –70 – 75 de kilograme, păr grizonat.

La momentul dispariției, acesta era îmbrăcat cu o geacă gri, panaloni negri, pantofi negri, iar pe cap purta o şapcă neagră.

Polițiștii au efectuat verificări pe raza localității Secuieni, precum și a localităților limitrofe, în vederea depistării acestuia.

Orice persoană care poate oferi informaţii ce pot conduce la depistarea persoanei căutate, este rugată să apeleze Serviciul Unic 112 ori să anunţe cea mai apropiată unitate de poliție.

Sursa: IPJ Neamț

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata

Acest site folosește cookies. Navigarea în site presupune acceptarea implicită a politicii de confidențialitate. Accept Citește mai mult

Politica de confidențialitate