(FOTO) Bărbat din Săvinești, căutat de Poliție – Priviți cu atenție fotografia, l-ați văzut? (Dispărut)

0

Polițiștii Serviciului de Investigații Criminale și cei ai Secției de Poliție Rurală Săvinești desfășoară activități pentru depistarea unui bărbat de 61 de ani, din Săvinești, dispărut la data de 20 februarie 2021.

La data de 22 februarie a.c., polițiștii din cadrul Secției de Poliție Rurală Săvinești au fost sesizați de către un bărbat de 35 de ani, din Piatra Șoimului, cu privire la faptul că, la data de 20 februarie 2021, tatăl său GHERASIM CONSTANTIN, în vârstă de 61 de ani, a plecat în mod voluntar de la domiciliu și nu a mai revenit până în prezent.

Semnalmente:  înălţime – 1,80 m, greutate – 70 de kilograme, păr drept tuns scurt, negru.

La momentul dispariției acesta era îmbrăcat cu un palton de culoare negru, pantalon negru, pe cap purtând o căciulă neagră.

Polițiștii au efectuat verificări pe raza localității Săvinești, în vederea depistării acestuia.

Orice persoană care poate oferi informaţii ce pot conduce la depistarea persoanei căutate, este rugată să apeleze Serviciul Unic 112 ori să anunţe cea mai apropiată unitate de poliție!

UPDATE ORA 14.15:

Bărbatul de 61 de ani, din Săvinești, dispărut din data de 20 februarie a.c. a revenit la domiciliu. Pe perioada dispariției acesta s-a aflat pe raza municipiului Piatra Neamț și nu a fost victima vreunei infracțiuni.

Sursa: IPJ NEAMȚ

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata

Acest site folosește cookies. Navigarea în site presupune acceptarea implicită a politicii de confidențialitate. Accept Citește mai mult

Politica de confidențialitate