Festivalul naţional Tare Ca Piatra a ajuns la cea de-a 7-a ediţie

0

Festivalul naţional TARE CA PIATRA a ajuns acum la cea de-a 7-a ediţie şi va avea loc în Piatra-Neamț, în weekend-ul 21-22 iulie 2012. Tare ca Piatra este un eveniment de proporţii uriaşe, care se axează pe DOWNHILL, SKATEBOARD, iar din acest an şi pe STREETBALL.

Tare Ca Piatra este un festival dedicat sporturilor extreme, unic în regiunea Nord-Est. Echipa organizatoare afirmă că a fost ales oraşul Piatra Neamţ datorită “decorului perfect pentru deşfăşurarea într-o perfectă armonie a acestor categorii de sport. […]Iniţial, festivalul a debutat doar cu proba de Skateboard, menţinându-se timp de 4 ediţii, iar cu ocazia celei de-a 5-a din 2010, am dat undă verde şi probei de Downhill. Cu prilejul acestei ediţii ne extindem mai mult şi adaugăm evenimentului şi proba de Streetball.

Organizarea celei de-a 7-a ediţii în perioada 21-22 iulie 2012 este posibilă şi datorită implicării primăriei Piatra Neamţ şi a echipei BURN.

Pentru spiritele încinse de competiţia celor mai buni dintre cei mai buni, atât din ţară, cât şi din vecinătăţi, se va organiza şi un moment de „respiro”, petrecerea Tare Ca Piatra. Evenimentul muzical îi va aduce printre noi pe Șuie Paparude, Dj Gojira. De asemenea, vor interperta, în cursul serii de sâmbătă, 21 iulie, şi: Dj’s Christu & Ilie , SideWays (Live),  Umbra (Live),  Dj Micro,  Mc MCB, Dj Keeble.

Experţii în role şi BMX vor ţine demonstraţii pentru audienţi, încântându-ne cu cele mai hot trick-uri.
De-a lungul anilor, festivalul s-a aflat permanent într-o perfectă simbioză cu cererile şi aşteptările concurenţilor, aşa că premiera acestei ediţii, proba de Streetball, urmăreşte să lărgească orizonturile evenimentului şi să atragă şi sportivii dedicaţi acestui tip de competiţie.
Ediţia 2012 a festivalului este organizată de Fundaţia Ileana în parteneriat cu Asociaţia Sportivă SHACK, alături de BURN şi Radio Guerilla, cu sprijinul Primăriei Piatra-Neamt.
Pentru alte informaţii cu privire la concurs, înscrieri sau orice alte detalii, vizitaţi site-ul oficial al evenimentului, www.tarecapiatra.ro.

telegram ziar piatra neamt
Citește și
Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata

Acest site folosește cookies. Navigarea în site presupune acceptarea implicită a politicii de confidențialitate. Accept Citește mai mult

Politica de confidențialitate