Propunere realizata de ziarpiatraneamt.ro, acceptata de organizatorii Festivalului International de Film pentru Copii si Tineret „Punguta cu doi bani”

0

In perioada 8-12 august la Cinematograful Dacia Panoramic din Piatra Neamt va avea loc cea de-a X-a editie a Festivalului International de Film pentru Copii si Tineret „Punguta cu doi bani”.  Organizatorii festivalului sunt Asociatia culturala „Vox Artis”, Centrul National al Cinematografiei, Inspectoratul Scolar al Judetului Neamt, Consiliul Judetean Neamt si Primaria Piatra Neamt. Fiind un festival international amintim, pe langa Romania, si participarea urmatoarelor tari: Suedia, Germania, Olanda, Danemarca, Turcia, Ungaria, Rusia, Belgia, Elvetia.

Intrarea este libera.

In cursul zilei de astazi, a avut loc la Consiliul Judetean o conferinta de presa. Publicatia noastra a facut o propunere pe care organizatorii promit ca o vor pune in practica. Propunerea este legata de asigurarea accesului tuturor copiilor la acest Festival, in special al copiilor cu dizabilitati sau defavorizati pentru care un astfel de eveniment este o ocazie rara de a socializa si de a simti gustul copilariei.

Detalii in clipul de mai jos.

telegram ziar piatra neamt
Citește și
Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata

Acest site folosește cookies. Navigarea în site presupune acceptarea implicită a politicii de confidențialitate. Accept Citește mai mult

Politica de confidențialitate