Festival de Teatru pentru liceeni, lansat de Biblioteca Judeţeană „G. T. Kirileanu”

0

Teatrul de Joacă al Bibliotecii Judeţene vine cu o nouă provocare pentru liceenii din Piatra-Neamţ, invitaţi să participe la „Festivalul de Teatru pentru liceeni” ce se va desfăşura în perioada 20-21 mai a.c.
Festivalul are două secţiuni: concurs de texte dramatice (piese de teatru, scenete, monologuri etc.) şi concurs de interpretare, pe două categorii (grup: piesă de teatru, scenetă, dans teatral, pantomimă şi individual: monolog, poezie, dans teatral, pantomimă). Concurenţii sunt aşteptaţi să se înscrie până pe data de 13 mai a.c., fie depunând la sediul Bibliotecii Judeţene formularul de înscriere, fie trimiţând acest material, în format electronic, pe adresa bib_gtk_neamt@yahoo.com. (formularele se găsesc atât la sediul bibliotecii, cât şi în format electronic, pe site-ul www.bibgtkneamt.ro)
Festivalul este organizat în parteneriat cu Inspectoratul Şcolar al Judeţului Neamţ, Direcţia Judeţeană pentru Tineret şi Sport, Casa Corpului Didactic şi Clubul Sportiv Ecvestru Piatra-Neamţ, urmând a se desfăşura în Sala „Teatrul de Joacă” a Bibliotecii Judeţene.
Prin organizarea acestui festival, se doreşte nu numai o consolidare a educaţiei tinerilor prin teatru, ci şi o mai bună receptare, de către aceştia, a actului artistic în general şi a artei spectacolului în special. Iar unul dintre succesele pe termen scurt sau mediu poate fi, desigur, formarea liceenilor ca viitori spectatori avizaţi ai actului teatral şi dezvoltarea capacităţii lor de comunicare prin intermediul artelor.

Fişa de înscriere pentru festival(format .doc)

Stiri Neamt


aplicatie android ziar neamt

telegram ziar piatra neamt

la flamma piatra neamt
Citește și
Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata

Acest site folosește cookies. Navigarea în site presupune acceptarea implicită a politicii de confidențialitate. Accept Citește mai mult

Politica de confidențialitate