Fără apă în satul Bistrița (comuna Alexandru cel Bun) între orele 09.30-13.30

0

Pentru remedierea unei avarii la reţeaua publică de distribuţie a apei potabile, Compania Județeană APA SERV S.A. este pusă în situaţia neplăcută de a întrerupe temporar furnizarea serviciului de alimentare cu apă potabilă astăzi, 13.01.2022, intre orele 09.30-13.30 in Satul Bistrita din Comuna Alexandru cel Bun.

Vor fi afectati utilizatorii de pe strazile: Petru Rares (de la intersectie cu strada Drumul Manastirii Bistrita, pana la depozitul de materiale de constructii DID Comcontur), str. Profesorilor, str. Zarzarilor, str. Plopusor, str. Marului si str. Begoniei.

Ne cerem scuze tuturor utilizatorilor afectați pe care îi asigurăm că echipele APASERV fac tot posibilul pentru remedierea avariei într-un timp cât mai scurt și pentru reluarea furnizării apei potabile.

Pentru informații suplimentare beneficiarii noștri pot suna la Dispeceratul APA SERV care funcționează nonstop, la numărul de telefon 0233/233340 sau pot accesa site-ul Companiei http://www.apaserv.eu

sondaj ziar piatra neamt

whatsapp ziar piatra neamt

aplicatie android ziar neamt

disclaimer ziarpiatraneamt.ro

Citește și
Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata

Acest site folosește cookies. Navigarea în site presupune acceptarea implicită a politicii de confidențialitate. Accept Citește mai mult

Politica de confidențialitate