Expoziție internațională felină SofistiCat la Romexpo

0

În zilele de 25 și 26 aprilie 2015, la Romexpo, va avea loc expoziția internațională felină SofistiCat, unde vor putea fi admirate peste 250 de pisici din toate colțurile lumii, din rase precum: persană, exotică, Maine Coon, norvegiană de pădure, ragdoll, siberiană, angora turcească, sacră de Birmania, bengaleză, british shorthair, abysiniană, chartreaux, devon rex, don sphynx, albastru de Rusia, burmă, singapura, sphynx, orientală și siameză.

Expoziția va fi deschisă între orele 10:00 – 18:00. Se va organiza și un concurs „Best in Show”, în care finaliștii celor patru categorii (persane și exotice, păr semilung, păr scurt, orientale și siameze) se vor întrece în marea finală pentru un loc pe podium. Concursul va fi jurizat de cinci arbitri internaționali, premiile oferite constând în hrană și accesorii pentru pisici.

Câștigătorii primului loc vor primi un premiu special: cazare gratuită la Mamaia în week-end-ul 19- 21 iunie.

Tot aici se vor putea achiziționa, la prețuri promoționale, produse și accesorii destinate atât pisicilor (hrană, igienă, joacă), cât și iubitorilor acestora (bijuterii, tricouri, poșete, face-painting etc.).

Va fi organizată și o tombolă specială, având ca premii 10 centre de joacă pentru pisici.

În cadrul expoziției se va desfășura și campania „Arată că îți pasă”, în cadrul căreia se vor strânge donații (în bani sau hrană) pentru animalele din adăposturi. Organizațiile pentru protecția animalelor Robi, Free Pets, Red Panda și Gia vor aduce pisici vaccinate și sterilizate pentru adopție.

Prețul unui bilet de intrare este 10 lei, pensionarii au bilet redus la 5 lei, iar copiii au acces gratuit.

Sursa: Agerpres

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata

Acest site folosește cookies. Navigarea în site presupune acceptarea implicită a politicii de confidențialitate. Accept Citește mai mult

Politica de confidențialitate