Eu cu cine votez?

4

votEu cu cine votez? O întrebare cu un răspuns foarte greu de dat în aceste vremuri în care niciun partid nu mai are nicio linie doctrinară coerentă. Cei de stânga iau măsuri de dreapta, cei de dreapta propun măsuri de stânga, iar cei de centru caută câte un diavol politic căruia să-și vândă sufletul electoral.

În 2012 am îndemnat cititorii noștri să îl voteze la primărie pe Cătălin Drăgușanu pentru că se lupta cu PDL-ul și acum, ce să vezi, a devenit coleg cu PDL-iștii. Apoi l-am susținut pe Ponta și am ajuns să cerem public demisia lui înainte cu mult timp ca el să demisioneze. Cam de fiecare dată când am susținut asumat câte o persoană s-a dovedit a fi câte o dezamăgire.

De data aceasta, la alegerile parlamentare nu mai susținem clar pe nimeni, ci doar ne permitem să ne păstrăm linia alti-PDL. Avem o mulțime de partide, avem independenți, avem de toate, iar dacă nu vă place de niciunul puteți merge să vă anulați votul că dacă nu îl anulați ar putea fi folosit de cineva care poate frauda. Vă rog să mă credeți pe cuvânt, pentru că am asistat la acest tip de furt la o secție de vot din Roman când a ieșit primar Leoreanu și erau implicați în fraudarea alegerilor toți cei din secție, de la toate partidele, cu susținerea autorităților puse să vegheze la corectitudinea alegerilor.

Este important să mergeți și să votați, dar nu privind înainte ca oile la promisiunile unora sau altora, ci înapoi la ce au facut unii și alții, iar dacă nu vă place nimic votați-i pe toți si anulați astfel buletinul de vot.

Iosub Robert

telegram ziar piatra neamt
Citește și
4 Comentarii
 1. Anti-Secu' spune

  Și cu cele 3,5 milioane de voturi ale morților, ce facem?
  Suntem:
  19.000.000 locuitori(conform recensământului din 2011),
  18.300.000 alegători(cifra dată de AEP),
  3.800.000 copii cu vârste cuprinse între 6 și 18 ani(INS).

  Votul!!?
  O aflare în treabă!
  Golanii din fosta securitate știu de ce!

 2. Vukovic spune

  Cu alte cuvinte și mai cu „perdea” e chestiunea câ toțî e ; Niste țârani ! Nu ai cu cine , la ‘s râmânâ her von verner klaus cu ” cioloșenia pâmântului” julien , mâ uit la âsta parcâ il vâd pe ,, maestrul yoda ,, obi wan kenobi lui luky din star wars! Mâi cât e capitala aia de mare si multe saloane de imfrumusețare ! Nu a nimerit nici unu care sâ l dreagâ ? Sâ l ajute sâ arâte mai acâtârii, mai vrea 365 de zile sâ sperie oamenii ! Pâi scripcaru avea sâracu oarece dreptu sâ reacționeze intr un anume fel ! Intri in boale când vezi pe unu malade ca julien.

 3. xx spune

  Innainte de inceperea numararii voturilor ar trebui foarte bine controlati in palma cei ce numara ca unii au lipite cauciucuri de la stampilele de vot si mai pun ei cite o stampila pe unele buletine sa fie mai multe..Cind a iesit EBA europarlamentara,o anumita galerie a unei echipe de volei si toti salariatii unei societati au fost luati cu microbuze si dusi mai pe seara,cind oamenii de la tara nu se mai duc la vot la Alexandru cel bun si au votat in toate sectiile de4 votare in locul celor ce nu votase pina atunci(acolo EBA a luat 35% din voturi)

 4. Florin spune

  Mesajul corect este:
  Mergeti la vot si votati.
  Nu lasa pe altul sa decida viitorul tarii in locul tau!
  Daca iti anulezi votul, cu siguranta va fi un activist de partid care va vota si cu siguranta el va sti cu cine sa voteze. Sa decida, el activistul, viitorul tarii tale?
  Informeaza-te, citeste, cauta analizeaza pliantele electorale ca tot e cutia postala plina, priveste cu atentie fotografiile candidatilor si voteaza. E musai sa votezi. Cu cine vrei tu. Nu votezi, nu contezi!
  Da poti gresi, dar la 11 decembrie stii ca ai facut cum ai crezut si cu siguranta ca iti doresti binele tarii, binele tau., binele copiilor tai, binele … tuturor. Deci nu vei fi acuzat pentru decizia luata.
  Alege ce crezi tu! VOTEAZA!

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata

Acest site folosește cookies. Navigarea în site presupune acceptarea implicită a politicii de confidențialitate. Accept Citește mai mult

Politica de confidențialitate