Din nou avarie la rețeaua de distribuție – fără apă până la ora 12.00

2

Pentru remedierea unei avarii apărute la reţeaua de distribuţie a apei potabile, Apa Serv este nevoită să sisteze furnizarea apei potabile, astăzi 23.07.2019, în intervalul orar 09:30-12:00.

Sunt afectaţi de lipsa apei consumatorii din comuna Alexandru cel Bun, sat Agârcia-str. Petrodava. Ne cerem scuze tuturor utilizatorilor afectaţi, pe care îi asigurăm că echipele ApaServ fac tot posibilul pentru remedierea avariilor într-un timp cât mai scurt şi pentru reluarea furnizării apei potabile.

Pentru informaţii suplimentare, beneficiarii nostri pot suna la Dispeceratul ApaServ care funcţionează nonstop, la numărul de telefon 0233/233340, sau pot accesa site-ul companiei www.apaserv.eu.

aplicatie android ziar neamt

telegram ziar piatra neamt
Citește și
2 Comentarii
  1. jiji spune

    Dle Iosub, imi place sa cred ca sunteti in slujba cititorilor dumneavoastra, care nu sunt deloc putini, si nu in celor care in aceste zile au puterea. Si de aceea va rog sa interesati ce se afla in spatele imensei majorari de pret a serviciilor Apa Serv, care intr-o luna-doua vor ajunge la 9,40 lei metrul cub. Practic, dupa majorare pretul apei in judetul Neamt va afi aproape cel mai mare din Romania, cu mult (mai precis, cu aproape 2 lei/mc) peste preturile operatorilor din judete mult mai dezvoltate decat Neamtul, cum sunt Clujul si Timisul. Iar fata de Iasi deja luam o distanta astronomica. Pentru ca si la Iasi s-a marit pretul, noul pret MAJORAT fiind de 7,11 lei/mc. Chiar sunt curios care este opinia dvs. si ce cauze si explicatii veti furniza cititorilor dumneavoastra. Va urez sanatate si ganduri bune.

  2. Stefan spune

    Dar de ce naiba ii mai platim pe toti sinecuristii de la Apa Serv?!Proiectul de extindere retea este un esec pe zeci de milioane de euro care vor fi suportati din buzunarul nemtenilor!In loc sa se inlocuiasca retelele veci de apa din Piatra Neamt, s-a tras apa si canal prin comune din judet unde nimeni nu vrea sa se branseze!Vor sa scumpeasca din nou pretul la apa pentru a plati salariile de mii de euro ale clientilor politici si pe cei peste 500 de angajati care fac orice, numai ce trebuie NU!!!

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata

Acest site folosește cookies. Navigarea în site presupune acceptarea implicită a politicii de confidențialitate. Accept Citește mai mult

Politica de confidențialitate