Delgaz Grid anunță când se reia furnizarea de gaz după incidentele de astăzi din Piatra-Neamț

0

Două incidente la rețeaua de gaze naturale au lăsat mai multe străzi fără gaz astăzi, în Piatra-Neamț. Reluarea furnizării se estimează a se face după ora 16.00. Detalii mai jos, conform informațiilor transmise de companie aici – click.

Delgaz Grid a fost nevoita sa sisteze alimentarea cu gaze naturale pentru consumatorii din municipiul Piatra Neamt pe strazile: Gheorghe Iacomi, Ozana, Dimitrie Leonida, in data de 16 februarie incepand cu ora 14:00, ca urmare a unui incident survenit la reteaua de distributie gaze naturale. Echipele companiei lucreaza in vederea remedierii situatiei, reluarea treptata a alimentarii cu gaze naturale fiind estimata a se realiza pe parcursul zilei de 16 februarie, incepand cu ora 17:00, in functie de prezenta la domiciliu a  consumatorilor afectati, masura fiind necesara pentru efectuarea operatiunilor in conditii de siguranta.

De asemenea, Delgaz Grid a fost nevoita sa sisteze alimentarea cu gaze naturale pentru consumatorii din municipiul Piatra Neamt pe strazile: Izvoare, Terasei, Zefirului, Banatului, Prieteniei, Mioritei, Dunarii, Cracau, Transilvaniei, Blanduziei, Gara Veche, Olteniei, Vasile Conta, Soimului, Vanatorului, Solidaritatii, Tarnavelor, Tipografului, Lotrului, Ramnic, Libertatii, Colinei, Marasesti, Siret, Oltului, Jiului, Putnei, Mures, Milcov, Sucevei, Eliberarii, in data de 16 februarie incepand cu ora 11:30, ca urmare a unui incident survenit la reteaua de distributie gaze naturale. Echipele companiei lucreaza in vederea remedierii situatiei, reluarea treptata a alimentarii cu gaze naturale fiind estimata a se realiza pe parcursul zilei de 16 februarie, incepand cu ora 16:00, in functie de prezenta la domiciliu a  consumatorilor afectati, masura fiind necesara pentru efectuarea operatiunilor in conditii de siguranta.

telegram ziar piatra neamt
Citește și
Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata

Acest site folosește cookies. Navigarea în site presupune acceptarea implicită a politicii de confidențialitate. Accept Citește mai mult

Politica de confidențialitate