De Ziua Copiilor se deschide oficial Ștrandul Tineretului

0

Suntem bucuroși să anunțăm deschiderea oficială a Ștrandului Tineretului, odată cu minunata zi de 1 Iunie, Ziua Copiilor !

Vom avea foarte multe activități pentru copii în intervalul orar 16-20, în zona locurilor de joaca pentru copii. Concerte live, scenete, premii, surprize. De altfel, pe tot parcursul sezonului, vom desfășura activități pentru copii.  Ne adresam în continuare  în special familiilor care au copii, dar avem activități pentru toate vârstele .Vom avea pachete de servicii și promoții în acest sens. Vom organiza evenimente și concerte care vor fi anunțate din timp.

Ca și noutăți, în acest sezon venim cu triciclete electrice, tiroliene pentru copii, karturi cu pedale și ..surpriza ..tunel de PaintBall pentru copii!!

Vom continua  colaborarea cu Asociația de Film Metropolis  pentru CINEMA ÎN AER LIBER, timp de două săptămâni , la începutul lunii iulie. Vor fi proiecții de filme în fiecare seara.

În data de 6 Iunie, prin parteneriat cu Telekom Romania vom avea proiecție live pe un ecran imens, cu finala UEFA CHAMPIONS LEAGUE la fotbal.

În Ștrandul Tineretului, clienții noștri găsesc diverse servicii care țin de relaxare: bazin olimpic, bazin de copii, zona VIP de plaja, terenuri de sport , zone de badminton gratuite, zona de grătare, locuri de joacă pentru copii, terase, cafenele , etc

Dorim sa specificăm că la zona de plaja, sezlongurile și saltelele le oferim gratuit, în limita stocului disponibil.

Practic, bazinele de înot și o mare parte din terase vor fi operaționale încă de Sâmbătă, 30 Mai!

Veți găsi câteva terase noi și o zonă de grătare mai primitoare!

Prețuri: zona bazine : adult 12 lei, copil 5 lei, zona VIP  adult  17 lei,  copil 10 lei, intrare pietonală ștrand sau intrare în auto : PREȚ UNIC : 1 leu, parcare: 1,5 lei pe ora!

După cum observați taxa de intrare a fost redusă de la 3 lei la 1 leu!!!

Program : Bazine : 10-20 , Intrare Strand : 10-19 , Auto : NonStop!

Sperăm ca vremea să fie favorabila pentru un sezon fructuos!

Așteptăm cât mai mulți clienți și cetățeni în Ștrandul Tineretului !

 Cu respect,

 Cătălin Goldan

Manager Perla Invest

aplicatie android ziar neamt

telegram ziar piatra neamt

la flamma piatra neamt

disclaimer ziarpiatraneamt.ro

Citește și
Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata

Acest site folosește cookies. Navigarea în site presupune acceptarea implicită a politicii de confidențialitate. Accept Citește mai mult

Politica de confidențialitate