De luni, 21 februarie, începe distribuirea tichetelor pentru persoanele vaccinate

0

Începând de luni, 21 februarie vor fi distribui tichetele de masă pentru persoanele vaccinate cu schemă completă de vaccinare împotriva virusului SARS-CoV-2.

În această tranșă vor fi distribuite tichete pentru toate persoanele eligile, vaccinate, în județul Neamț, cu schemă completă, după data de 3 septembrie.

Până în prezent au fost distribuite tichete pentru 19.950 de persoane, în 3 tranșe.

Reamintim următoarele:

Persoanele care se vaccinează împotriva COVID-19 cu schema completă de vaccinare beneficiază de o alocație de hrană în valoare de 100 lei, sub forma a 5 tichete de masă.

Beneficiază  de  tichete  persoanele  care  s-au  imunizat,  cu  schema  completă  (doză  unică   de vaccin Johnson&Johnson sau a 2-a doză de vaccin Moderna, Pfizer și Astrazeneca), după data de 3 septembrie 2021.

Persoanele care s-au vaccinat cu doza de booster în această perioada (a 3-a doză de vaccin Moderna, Pfizer și Astrazeneca sau doza a 2-a din schema începută cu vaccinul Johnson&Johnson) nu sunt eligibile să primească tichete.

Persoanele vaccinate cu schema completă pot intra în posesia tichetelor de masă numai la centrul de vaccinare, cabinetul medicului de familie sau ambulatoriul de specialitate în care s-au vaccinat. Voucherele se pot ridica în termen de 6 luni de la data inoculării ultimei doze.

Precizăm următoarele:

•    persoanele care s-au vaccinat la centrul de vaccinare drive-thru din Piatra Neamț pot ridica tichetele de la centrul de vaccinare „Piata Centrala Sf. Gheorghe” din Piatra Neamț,

•    persoanele care s-au vaccinat la centrul de vaccinare drive-thru din Roman pot ridica tichetele de la centrul de vaccinare „Colegiul Tehnic Miron Costin” din Roman,

•    persoanele care s-au vaccinat la centrul de vaccinare „Grădiniţa cu program normal Ocol”, Piatra Neamț pot ridica tichetele de la centrul de vaccinare „Campusul Liceului Tehnologic Economic Administrativ” din Piatra Neamț,

•    persoanele care au fost vaccinate cu echipe mobile vor putea lua tichetele de la centrul de vaccinare fix din care face parte echipa vaccinatoare – informația este completată pe adeverința de vaccinare,

•    persoanele  care  s-au  vaccinat  la  centrele  de  vaccinare  „Bloc  ANL”  din  Bicaz  și  „Căminul  Cultural” Simionești, com. Cordun pot ridica tichetele din locațiile fostelor centre de vaccinare.

•    persoanele care s-au vaccinat la alte centre de vaccinare inchise se vor adresa primăriilor UAT-urilor în care au fost organizate centrele de vaccinare.

sondaj ziar piatra neamt

whatsapp ziar piatra neamt

aplicatie android ziar neamt

disclaimer ziarpiatraneamt.ro

Citește și
Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata

Acest site folosește cookies. Navigarea în site presupune acceptarea implicită a politicii de confidențialitate. Accept Citește mai mult

Politica de confidențialitate