Criză de apă. S-a oprit furnizarea apei în Dărmănești și zonele învecinate cartierului

2

Toata zona Dărmănesti și o parte din comunele învecinate nu au apă, deoarece bazinul de apă ce deservește cartierul Dărmănești a ajuns la nivel zero, adică a rămas fără apă din cauza consumului foarte mare din cursul zilei de sâmbătă, 8 august.

La aceasta ora (00:10) el este tot pe zero. Se încearcă umplerea lui și ca estimare se va relua furnizarea apei în cursul zilei de mâine.

telegram ziar piatra neamt
Citește și
2 Comentarii
 1. Ovidiu spune

  Toată zona Darmanesti Ocol este afectata de lipsa investitiilor in reteaua de apa ! De circa 5 ani situatia se degradeaza constant, se construieste mult in zona iar capacitate conductei este depasita in mod evident !
  Locuiesc in zona si mai toti vecinii mei au rezervoare de apa pe care abia reusim sa le umplem ziua, doar noaptea !
  Apa vine prin cadere, nu este pompata si de aceea se ajunge in situatii din astea! Este nevoie de un plan de dezvoltare a retelei ca de aer !
  Politicienii in loc sa promita drumuri expres si alte năzbâtii mai bine ar analiza aceste probleme grave si ar propune solutii !
  E jenant ca intr-un oras de munte ca Piatra Neamt care are surse de apa din belsug , sa fie cartiere intregi care resimt penurie de apa!

 2. Adi spune

  Buna ziua! Este o mare pacaleala, nu cred ca problema este din cauza bazinului gol. Locuiesc la iesirea spre caminul de batrani Pietricica si va pot spune ca de aproximativ 1 luna ramanem fara apa de 2 sau chiar de 3 ori pe saptamana. Ultima data s- a intrerupt furnizarea apei reci miercuri dimineata la ora 10. Vinerea trecuta s- a oprit apa de la ora 12, sambata trecuta la fel. Sunt foarte multe sesizari depuse la sediul Apaserv. Locuiesc de 20 de ani aici si este primul an in care se opreste apa asa des.

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata

Acest site folosește cookies. Navigarea în site presupune acceptarea implicită a politicii de confidențialitate. Accept Citește mai mult

Politica de confidențialitate