Concert extraordinar Ștefan Bănică, dedicat Zilei Femeii, la Sala Polivalentă din Piatra-Neamț

0

Ștefan Bănică va susține, marți, 7 martie, începând cu ora 19:30,  stefan-banica-afis-te-iubesc-femeie-2017-general-1la Sala Polivalenta din  Piatra-Neamț un concert de excepție, dedicat Zilei Femeii. Spectacolul Te iubesc, femeie!  va  cele mai frumoase cântece de dragoste lansate de-a lungul carierei de Ștefan Bănică. Producția pune accent pe emoție și sentiment, însă nu vor lipsi invitații speciali și momentele inedite, pline de emoție și bucurie.

În urma cu șapte ani, Ștefan Bănică a început tradiția concertelor dedicate doamnelor și domnișoarelor, cu ocazia Zilei Internaționale a Femeii. Anul acesta, pentru prima dată, spectatorii din țară vor avea ocazia să se bucure de concertele „Te iubesc, femeie!”, care până acum au avut loc doar în București. Astfel, concertul  Ștefan Bănică „Te iubesc, femeie!” va  avea loc în premieră la  Piatra-Neamț.

Ştefan Bănică a lansat de-a lungul timpului foarte multe cântece de dragoste, iar spectacolul “Te iubesc, femeie!” este ocazia perfectă de a le dărui eternului feminin. Toţi cei prezenţi vor fi învăluiţi de o atmosferă unică, misterioasă și pasională asemenea dragostei şi femeii. În concert se vor regăsi cele mai frumoase melodii pe care le-a compus Ștefan Bănică de-a lungul carierei, cântece mai noi sau mai vechi, apărute pe discurile sale de-a lungul anilor. Unele piese au fost promovate pe radiouri, au fost hit-uri sau transformate în videoclipuri, dar altele au rămas doar pe albumele artistului sau au fost cântate rareori în concerte.

aplicatie android ziar neamt

telegram ziar piatra neamt

la flamma piatra neamt
Citește și
Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata

Acest site folosește cookies. Navigarea în site presupune acceptarea implicită a politicii de confidențialitate. Accept Citește mai mult

Politica de confidențialitate