Concert AlterBit, Semper, Umbra si Sideways

2

Vineri, 20 aprilie, incepand cu ora 20.30, in High Life va avea loc un concert in care vor evolua trupele locale AlterBit, Semper, Umbra si Sideways. Conform paginii de facebook dedicate evenimentului intrarea este in valoare de 5 lei.

Semper este o trupa din Piatra Neamt de rock alternativ, fondata in decembrie 2011 si formata din Oana Apopei – voce, Cristi Iacob – chitară, Adi Zanoagă – bass, Răzvan Enciu – tobe.

Trupa Sideways, o trupa de rock alternativ/post-grunge, s-a lasat in decembrie 2010. In prezent, membrii Sideways sunt Fil – voce, Silver – chitara-bas, Matei – chitara, Georgica – tobe. Intial trupa era formata din basistul Silver si chitaristul Matei. Ulterior, li s-a alaturat Fil la voce, Georgica la tobe si Urs – chitara.

AlterBit este trupa de rock alternativ a Colegiului National de Informatica, Piatra-Neamt. A fost fondata in februarie 2012, iar membrii sai sunt Lorena – voce; Raluca – voce; Sabina – voce; Eliza – voce; Ingrid – voce; Razvan – voce; Stefan – chitara solo; Vlad – chitara solo;  Marina – chitara ritmica; Tiberiu – chitara bass; Maria – clape;  Mihnea – tobe.

Umbra este o trupa de rock alternativ din Piatra Neamt nascută în 2009 din nevoia celor vechi de a se regăsi şi din nevoia lui Costin Simion de a cânta în trupă cu ei. Membrii sunt Ştefan Baghiu – voce, chitară; Costin Simion – chitară; Cătălin Tabacu – bass; Andrei Chirilă – tobe.

Va recomandam sa mergeti la acest concert. Am fost placut surprinsi de modul in care acesti tineri reusesc sa isi valorifice talentul intr-un oras, intr-o tara in care non-valorile primeaza. Le dorim mult succes in proiectele pe care le-au inceput si speram sa mai auzim de ei multi ani de acum inainte si sa ne mandrim cu ei, pentru ca, dincolo de toate, Piatra Neamt este orasul in care s-au lansat.

telegram ziar piatra neamt
Citește și
2 Comentarii
  1. Batranu spune

    am fost la concert. mi-au placut trupele..sunt la inceput , dar au talent. o sa ii urmarim atent

  2. Bufnita de Neamt spune

    Bufnita va merge diseara la concert. Ne vedem acolo.

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata

Acest site folosește cookies. Navigarea în site presupune acceptarea implicită a politicii de confidențialitate. Accept Citește mai mult

Politica de confidențialitate