Acest site foloseste cookies. Continuarea navigarii pe acest site se considera acceptarea politicii de confidentialitate si protectia datelor. Click aici pentru detalii.
Search
sâmbătă 20 iulie 2019
  • :
  • :

COD GALBEN de vânt în Neamț

ANM a emis o avertizare nowcasting de Cod Galben de vânt.

Avertizarea este valabilă astăzi, până la ora 15.00.

Zona joasă a județului Neamț va fi afectată de intensificări temporare ale vântului cu viteze de rafală ce vor depăși local 55-65 km/h.

În cazul acestor fenomene meteo se recomandă ca persoanele aflate pe stradă să evite adăpostirea sau trecerea prin apropierea copacilor, stâlpilor, panourilor publicitare, construcţiilor cu elemente de arhitectură ce pot fi uşor dislocate, precum şi a imobilelor aflate în construcţie, să se sisteze activităţile desfăşurate în teren deschis sau la înălţime, să se închidă ferestrele locuinţelor şi altor categorii de construcţii, precum şi îndepărtarea de acestea, evitarea atingerii stâlpilor sau firelor căzute la pământ şi ocolirea acumulărilor de apă din zonele cu pericol potenţial de electrocutare, să se încerce adăpostirea în sediile diverselor instituţii publice sau altor imobile care prezintă siguranţă.
Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *