Un clip postat recent pe Youtube ne arata „Ce fac elevii in timpul orelor intr un liceu din Piatra Neamt”

5

„Colegiul Tehnic Gheorghe Cartianu Piatra Neamt 2011 „

Clipul nu este cenzurat pentru ca ar cam fi cazul sa nu ai fim ipocriti si sa constientizam problemele abjecte ale lumii in care traim, iar vinovati de perpetuarea problemelor vor fi cei cei care vor avea curajul sa spuna ca astfel de situatii sunt exceptii si le vor trata ca fiind cazuri izolate .

 DREPT LA REPLICA Colegiul Tehnic Gheorghe Cartianu Piatra-Neamt
In legatura cu articolul postat de dumneavoastra pe adresa site-ul ziarpiatraneamt.ro, referitor la un videoclip presupus a fi facut in Colegiul Tehnic „Gheorghe Cartianu”, Piatra-Neamt, va aducem la cunostinta urmatoarele:
1. Dintre toti elevii aparuti in videoclipul respectiv, unul singur este identificat ca un fost elev al colegiului nostru, un absolvent din anul 2010. Din acest motiv, videoclipul prezentat, nu poate sa fi avut loc in Colegiul Tehnic „Gheorghe Cartianu”, deoarece in anul 2011, atunci cand a avut loc inregistrarea, conform titlului clipului, respectiva persoana NU mai era elev in cadrul unitatii noastre. 2. In urma investigatiei interne efectuate la Colegiul Tehnic „Gheorghe Cartianu”, au fost verificate salile care au asezarea si mobilierul asemanator cu cel din videoclip, constatandu-se diferente evidente intre salile din Colegiul Tehnic „Gheorghe Cartianu” si sala prezentata in videoclip. Atasam alaturat cateva dintre pozele facute in timpul investigatiei interne din salile Colegiului Tehnic „Gheorghe Cartianu”.

whatsapp

aplicatie android ziar neamt

disclaimer ziarpiatraneamt.ro

Citește și
5 Comentarii
 1. da da spune

  Aici in videoclip e o clasa din acest liceu ,, ce incearca porcii sa minta

 2. mizil spune

  ala de la inceput care fumeaza e garla stefan din slobozia-zanesti..a invatat in auto si a terminat liceul acum 4 ani..nu are treaba cu chimia..niste tarani

 3. Cristi spune

  Cata nesimtire…am ramas socat, se mai intreaba toata lumea de ce sunt atatea rezultate slabe la invatatura ….e foarte simplu: BAUTURA DROGURI si SISTEMUL NOSTRU DE INVATAMANT 😐 Incotro se indreapta Romania dle’?….

 4. martin stricland spune

  mare smecherie, vara au rezemat scarile, trotuarele si, uau, noile foisoare, acu, ca, deh, cica, tre’sa mearga la scoli, fac ceea ce stiu mai bine, soarecii ‘bea’ bere si dupa aia se chitaie si se dau flacai.. copchii scapati de sub control cu parinti de duminica, profesori si diriginti cu autoritate limitata sau zero, si chiar daca scoala nu se poate substitui familiei, un minim control s-ar impune, pai, sa-si deschida si dumnealor un barulet colosha in cancelarie, ca, deh.. ma-sa sau ta’su daca trage din clondir la oficiu, zboara in secunda doi sau poate asa fac si-acasa si la oficiu si soarecii au model de urmat.. cu-i pasa?!

 5. legea.legea spune

  din pacate asta i realitatea din toate liceele,si chiar si in scoli generale se intampla lucruri de genul…

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata

Acest site folosește cookies. Navigarea în site presupune acceptarea implicită a politicii de confidențialitate. Accept Citește mai mult

Politica de confidențialitate