NEAMȚ: Căței, mari și mici, pentru adopție

0

E sezonul puilor care îngroașă rândurile animalelor fără stăpân din Neamț. Pui și adulți, deopotrivă, stau pe străzi sau sunt abandonați pe lângă curțile oamenilor. Unii au norocul să primească hrană cât să supraviețuiască, însă strada nu este acasă. Sterilizați animalele de companie, profitați de numărul din ce în ce mai mare de sterilizări gratuite care se fac în Neamț pentru a preveni acest fenomen.

Mai mulți pui de câteva luni și câțiva adulți care au fost sterilizați într-una din campaniile de sterilizări din această vară au nevoie de familii. Majoritatea sunt în grija unor oameni cu suflet, iar alții sunt pe străzi, riscând să ajungă în adăpost. Imagini cu o parte dintre ei puteți vedea mai jos. Toți sunt în județul Neamț. Se oferă persoanelor care vor să îi primească în casa lor, doar cu contract de adopție și în mod gratuit.

Detalii despre adopție la nr. 0740 850 495, pe email youth.for.neamt@gmail.com sau în mesageria paginii de facebook Ham Piatra Neamt.

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata

Acest site folosește cookies. Navigarea în site presupune acceptarea implicită a politicii de confidențialitate. Accept Citește mai mult

Politica de confidențialitate