Cat de departe, concert Holograf in Piatra Neamt!

0

HolografÎncepând cu data de 11 octombrie 2013, trupa Holograf a pornit într-un turneu naţional, urmând să susţină concerte în câteva dintre cele mai mari oraşe ale ţării. Aceştia au declarat că doresc prin acest turneu să atragă atenţia, să propună şi să promoveze mesajul lor artistic, încercând astfel să modeleze publicul prin muzica lor.

Cei 35 de ani de activitate ai trupei vorbesc de la sine despre experienţa pe care au dobândit-o de-a lungul timpului. În toti aceşti ani s-au menţinut permanent în topurile muzicale şi au strâns o baza de fani impresionantă pe care i-au încântat cu piese de pe cele 17 materiale discografice pe care le-au lansat până acum.

Cu siguranţă repertoriul lor va conţine şi câteva dintre cele mai cunoscute cântece ale trupei, precum “Banii vorbesc”, “Dincolo de nori”, “Ţi-am dat un inel”, “Undeva departe”, “Să nu-mi iei niciodată dragostea”, Viaţa are gust” sau “Cât de departe”, piesă care se află pe primele locuri în topurile muzicale româneşti de actualitate.

În cadrul turneului naţional cei 5 membri ai trupei vor susţine spectacole de 2 ore ce vor include proiecţii video, lasere şi un mix al celor mai cunoscute piese ale lor. Acest eveniment se doreşte a fi un mod de a apropia muzica rock de publicul tânăr şi să evidenţieze rolul artistului de a modela publicul prin opera sa muzicală.

In Piatra Neamt spectacolul va avea loc pe 25 octombrie, incepand cu ora 19:00, la Sala Polivalenta.

Biletele pot fi achizitionate de la Casa de Cultura a Sindicatelor.

Pretul biletelor variaza in functie de loc de la 80 la 150 lei.

Grupurile de 10 persoane pot achizitiona bilete la categoriile de 100 si 120 lei cu pretul de 80 si respectiv 100 lei.

Grupurile de 20 persoane pot achizitiona bilete la categoriile 80, 100 si 120 lei cu reducere de 50%.

Elevii, studentii si pensionarii au reducere de 50% la categoriile 80, 100 si 120 lei.

Detalii aici.

telegram ziar piatra neamt
Citește și
Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata

Acest site folosește cookies. Navigarea în site presupune acceptarea implicită a politicii de confidențialitate. Accept Citește mai mult

Politica de confidențialitate