Candidatul X vrea să se taie ajutoarele sociale, banii la presă și să dea afară amantele din primărie

O nouă pagină de Facebook a apărut foarte recent, axată fiind pe zonele de interes electoral și administrativ din Piatra-Neamț. Ea se numește sugestiv ”Candidatul X de la Piatra-Neamț”.

Din conținutul paginii se pare că e cineva care vrea să candideze la primăria pietreană, doar că nu vrea să spună cine e, sau cărui partid aparține. Probabil testează lumea să vadă dacă prin ideile sale își asumă pagina, dacă nu…nu.

De ce candidatul X? De ce fără nume și prenume?
Pentru că numele sau partidul contează mai puțin. Contează ce vreau să fac pentru oamenii din Piatra-Neamț.
Nu vreau aprecieri de la prieteni, colegi sau rude și nici nu vreau zgomot de la cei care știu să facă doar gălăgie.
Până când va sosi momentul să mă identific vreau să mă adresez celor care vor să voteze idei, proiecte și atitudini.
” spune candidatul X pe pagina respectivă.

Nu știm exact dacă noua pagină are vreo legătură cu cealaltă pagina ”Noul primar de Piatra Neamț 20 20” care se pare că acum s-a transformat și în grup și care abordează tot zona electorală locală, dar vedem un apetit nefiresc pentru neasumare.

Vom urmări cu mare atenție să vedem cine e candidatul care vrea să dea afară din primărie pilele, să taie asistența socială celor buni de muncă și mai ales să își pună presa în cap. Lupta electorală locală devine din ce în ce mai interesantă.

I.R.

- Apreciază pagina -

2 Comentarii
  1. RĂU, da' bun spune

    Un alt tip de lăbar politic! Fii barbat, intra in lupta cum trebuie…

  2. Onelian dalmatio spune

    Ar mai trebui puse persoane în funcții publice și pe criterii de performanta nu numai pe nemsuguri și cunoștințe și pe salarii colosale…, ce mai..nesimțire totală în clasa politică și în societatea românească. ..până când, până unde!? vom vedea.

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata

Acest site folosește cookies. Navigarea în site presupune acceptarea implicită a politicii de confidențialitate. Accept Citește mai mult

Politica de confidențialitate