Acest site foloseste cookies. Continuarea navigarii pe acest site se considera acceptarea politicii de confidentialitate si protectia datelor. Click aici pentru detalii.
Search
sâmbătă 20 iulie 2019
 • :
 • :

Campanie de sterilizări animale în Piatra-Neamț și zonele rurale, 14 iulie – 15 august 2017

Asociația de protecție a animalelor Mukitza, din Franța, partener al Asociației Prieten Credincios din Piatra-Neamț, va asigura o campanie gratuită de sterilizări în perioada 14 iulie – 15 august 2017. Campania va avea loc în Piatra-Neamț, dar și în zonele rurale învecinate. Operațiile se vor face ambulatoriu, în mașina Asociației, adică se vor deplasa medicii până la proprietari. Cei din Franța vor lucra cu un medic din București, iar obiectivul campaniei ar fi de aproximativ 800 de animale.

Pentru programări și obținerea altor informații, până la stabilirea unui număr de telefon de permanență, puteți contacta voluntarii din Piatra-Neamț prin intermediul paginii de Facebook Salvăm Cățeii.

 
13 comentarii la “Campanie de sterilizări animale în Piatra-Neamț și zonele rurale, 14 iulie – 15 august 2017

 1. zaharia mihai

  As vrea sa stiu ce se poate face in cazul persoanelor care au in apartament pisici si fac viata un iad locatarilor.Mama mea locuieste intr-un bloc in cartierul Precista ,iar locatara STIRBU ELENA are in apartament foarte multe pisici.Mirosul este de nesuportat(nu se pot deschide ferestrele asa tare miroase) Va rog sa ma ajuta-ti daca stiti cum se poate apri aceasta „femeie”sa nu ne mai omoare cu zile.

  Raspunde
  1. Raluca Ilie

   E jale nu din cauza animalelor,ci din cauza „gospodarilor”care ne conduc…nu e asa greu sa sterilizezi macar daca nu poti face un adapost….de fapt…noi nu avem strazi ca lumea,de alei nici nu mai zic…mizerie,gunoaie pe strada,e de neconceput,alei facute azi, care intra in pamant maine…ce sa faci,suntem „oras”

   Raspunde
 2. mickey999

  Ia te uita cita lume vrea sa taie bilutzele bietelor pisicutze!
  Ma , oare plimbatul moashtelor si taiatul bilutzelor e principala problema la Piatra Neamt?

  🙂 🙂

  Raspunde
 3. Carina

  Va rog sa interveniti si in zona dumbrava roșie, drumul spre Izvoare …sunt foarte multi câini care se înmulțesc tot mai mult. Pentru detalii va rog sa ma contactați.

  Raspunde

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *