Campanie de sterilizări animale în Piatra-Neamț și zonele rurale, 14 iulie – 15 august 2017

Asociația de protecție a animalelor Mukitza, din Franța, partener al Asociației Prieten Credincios din Piatra-Neamț, va asigura o campanie gratuită de sterilizări în perioada 14 iulie – 15 august 2017. Campania va avea loc în Piatra-Neamț, dar și în zonele rurale învecinate. Operațiile se vor face ambulatoriu, în mașina Asociației, adică se vor deplasa medicii până la proprietari. Cei din Franța vor lucra cu un medic din București, iar obiectivul campaniei ar fi de aproximativ 800 de animale.

Pentru programări și obținerea altor informații, până la stabilirea unui număr de telefon de permanență, puteți contacta voluntarii din Piatra-Neamț prin intermediul paginii de Facebook Salvăm Cățeii.

 

- Apreciază pagina -

13 Comentarii
 1. Dorian Iacob spune

  Cum au facut si altii. Nu mai hraniti cainii cu parizer!!!

 2. zaharia mihai spune

  As vrea sa stiu ce se poate face in cazul persoanelor care au in apartament pisici si fac viata un iad locatarilor.Mama mea locuieste intr-un bloc in cartierul Precista ,iar locatara STIRBU ELENA are in apartament foarte multe pisici.Mirosul este de nesuportat(nu se pot deschide ferestrele asa tare miroase) Va rog sa ma ajuta-ti daca stiti cum se poate apri aceasta „femeie”sa nu ne mai omoare cu zile.

 3. Mihaela Vornicu spune

  Unde și când?

 4. Raluca Ilie spune

  Trebuie si la Roznov

  1. Lorena Ella Elena spune

   Neaparat , ca e jale !

  2. Raluca Ilie spune

   E jale nu din cauza animalelor,ci din cauza „gospodarilor”care ne conduc…nu e asa greu sa sterilizezi macar daca nu poti face un adapost….de fapt…noi nu avem strazi ca lumea,de alei nici nu mai zic…mizerie,gunoaie pe strada,e de neconceput,alei facute azi, care intra in pamant maine…ce sa faci,suntem „oras”

 5. Cercelaru spune

  Aștept sa știu cu cine pot lua legătura pentru sterilizarea a2 căței la Girov Neamț.

 6. mickey999 spune

  Ia te uita cita lume vrea sa taie bilutzele bietelor pisicutze!
  Ma , oare plimbatul moashtelor si taiatul bilutzelor e principala problema la Piatra Neamt?

  🙂 🙂

 7. Carina spune

  Va rog sa interveniti si in zona dumbrava roșie, drumul spre Izvoare …sunt foarte multi câini care se înmulțesc tot mai mult. Pentru detalii va rog sa ma contactați.

 8. Raluca Roibu spune

  Mai bine i-ar steriliza pe toti oamenii politici din toata tara. M-as oferi si eu voluntar ca sa ii ajut!

 9. Zargiu Mihaela Iuliana spune

  Bună ziua vreau și eu sterilizare la pisică.

 10. Manole Alina spune

  Vreau și eu că am adunat mai multe pisici de pe stradă și nu vreau să se înmulțească că e greu

 11. Paula Diaconu spune

  Ar trebui sa se ia masuri si pe raza comunei Alexandru cel Bun. Sunt ciaini in zona garii Bistrita de iti este frica sa mergi pe drum.

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata

Acest site folosește cookies. Navigarea în site presupune acceptarea implicită a politicii de confidențialitate. Accept Citește mai mult

Politica de confidențialitate