Campania „Fă o bucurie, adu o jucărie!” continuă – strângere de hăinuțe, cărți și jucării pentru copiii din CSEI „Alexandru Roșca“ Piatra-Neamț

0

Fă o bucurie, adu o jucărie!Campanie de strângere de hăinuțe, cărți și jucării pentru copiii din Centrul Școlar pentru Educație Incluzivă „Alexandru Roșca“

Clubul de teatru ArtEva împreună cu Biblioteca Județeană „G.T.Kirileanu“ Neamț și Colegiul Tehnologic „Spiru Haret“  demarează o campanie de strângere de jucării, haine și cărți pentru copiii din Centrul Școlar pentru Educație Incluzivă „Alexandru Roșca“. Primele cadouri au sosit deja din partea Colegiului Tehnologic „Spiru Haret“, împachetate de sărbătoare și cu mesaje frumoase pentru copii.

Vă invităm să ne fiți alături în acest demers, până pe 21 decembrie 2021, aducând, în holul de la intrare al Bibliotecii Județene „G.T. Kirileanu“ Neamț, o jucărie, o haină sau o carte, pentru cei 100 de copii și adolescenți din centru. Programul este Luni-Vineri: 9.00 – 19.00.

Totodată, rugăm ca aceste daruri pentru copii să fie ambalate în pachete sau pungi închise, iar eventualele alimente (dulciuri, fructe) să nu aibă un grad mare de perisabilitate. De asemenea, recomandăm ca fiecare dar oferit copiilor să cuprindă și o scrisoare cu un mesaj de sărbători.

Campania face parte dintr-un proiect cu două componente. Prima componentă vizează realizarea unor ateliere de teatru cu 13 dintre copiii din acest centru, coordonate de actorul Rareș Pîrlog, ateliere începute în luna octombrie și cu finalizare în decembrie, iar a doua componentă o reprezintă strângerea de jucării, haine și cărți.

În urma atelierelor de teatru, cursanții vor susține un recital de poezie, intitulat „Iarna pe uliță“.

Proiectul este finanțat de compania VOLTA, iar partenerii sunt Biblioteca Județeană „G.T. Kirileanu“, Colegiul Tehnologic „Spiru Haret“, Centrul Școlar pentru Educație Incluzivă „Alexandru Roșca“ și Ziar Piatra Neamț.

Oamenii buni deja s-au mobilizat și au pregătit daruri pentru copilași. Imagini cu o parte dintre cadourile primite:

aplicatie android ziar neamt

telegram ziar piatra neamt

la flamma piatra neamt
Citește și
Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata

Acest site folosește cookies. Navigarea în site presupune acceptarea implicită a politicii de confidențialitate. Accept Citește mai mult

Politica de confidențialitate