Bursa locurilor de muncă la Neamț: 62 de persoane angajate pe loc

0

Agenția Județeană pentru Ocuparea Forței de Muncă Neamț  a organizat la nivel județean, astăzi, Bursa generală a locurilor de muncă. Au participat 93 de agenți economici (43 la Piatra-Neamț, 41 la Roman și 9 la Tg Neamț) care au oferit  1088 locuri de muncă vacanțe.

Principalele ramuri de activitate în care au fost oferite locurile de muncă sunt: servicii (în meserii că vânzător, ospătar, barman, patiser, bucătar, șofer), construcții (în meserii că zugrav, zidar, fierar-betonist, dulgher, lăcătuș mecanic)  și fabricarea articolelor de îmbrăcăminte.

Cele mai multe locuri de muncă au fost oferite în municipiul Piatra-Neamț (634), următorul fiind municipiul Roman (375) și orașul Tg. Neamț (79).

Au participat un număr de 762 de persoane, 386 la Piatra-Neamț, 225 la Roman și 151 la Tg Neamț. Ca
urmare a acestei acțiuni un număr de 62 de persoane au fost angajate pe loc, din care 9 cu studii superioare (1-inginer automatist, 1-inginer mecanic, 2-inginer constructor, 1-inspector resurse umane, 1-agent de asigurări, 3-consilier economic) și 214 au fost selectate în vederea încadrării.

telegram ziar piatra neamt
Citește și
Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata

Acest site folosește cookies. Navigarea în site presupune acceptarea implicită a politicii de confidențialitate. Accept Citește mai mult

Politica de confidențialitate