Balurile bobocilor si orgiile sexuale

6

Recent am vazut cum biserica s-a autosesizat de problemele ce se intampla pe la balurile bobocilor din Piatra Neamt. Cu certitudine atitudinea bisericii este una crestina corecta fata de raporturile sexuale de dinainte de casatorie. bal
Ce ma surprinde fantastic este faptul ca unii colegi din presa s-au arata la fel de consternati de faptul ca dupa baluri, unii elevi incinsi, mai pleaca cu mandrele pe acasa pe la ei si previzibil mai separat sau mai studenteste se intampla pacatul. De aici deduc ca respectivii colegi de presa au fost vitregiti de pacatele tineretii si au avut o adolescenta timorata si chinuita de problema virginitatii.
In final, trebuie sa vedem lucrurile cum sunt ele in realitate si eventual sa explicam tinerilor cum sa se protejeze.

Nu inchei inainte de a-mi exprima compasiunea fata de colegii de presa care in liceu, dupa baluri au plecat singurei si tristi spre casa unde au alungat gandul pacatului cu mana. Pentru acesti buni crestini ce s-au pastrat de voie sau nevoie pana in seara nuntii, tot respectul pentru ca eu nu m-am putut abtine si cu smerenie imi recunosc pacatele de dupa baluri, motiv pentru care nu pot ridica piatra.

Iosub Robert

telegram ziar piatra neamt
Citește și
6 Comentarii
 1. legio spune

  Majoritatea liceenilor nostrii nu sant interesati decat de balurile bobocilor,cluburile,barurile in timpul orelor de curs, cat despre invatatura, cultura lor si bacul, nici o lacrima.

 2. Bardos spune

  Iosub Robert esti un personaj de duzina, prin atitudinea ta. Ai ramas ancorat cu mintea in adolescenta, esti arogant si lipsit de modestie, caracteristica personajelor,,populare”, pline de cosuri pe fata, care atunci cand au reusit sa convinga o fufa,pentru una ,,mica”, se cred zei! Colegii de breasla, adevaratii jurnalisti, care nu fac un act de bravura din aventurile lor adolescentine, realizeaza in parte ca acest gen de articol, nu face decat sa ,,puna gaz pe foc”, pentru generatia adolescentilor de azi, foarte debusolati, care reactioneaza asa cum am reactionat toti la varsta lor si care am devenit persoane responsabile, in timp, prin studiu, educatie si maturizare, ceea ce nu se poate afirma despre persoana ta….

  ADMIN: Si tu esti purtatorul de cuvant a „colegilor de breasla” ?:)

 3. Bardos spune

  Iosub Robert esti un personaj de duzina, prin atitudinea ta. Ai ramas ancorat cu mintea in adolescenta, esti arogant si lipsit de modestie, caracteristica personajelor,,populare”, pline de cosuri pe fata, care atunci cand au reusit sa convinga o fufa,pentru una ,,mica”, se cred zei! Colegii de breasla, adevaratii jurnalisti, care nu fac un act de bravura din aventurile lor adolescentine, realizeaza in parte ca acest gen de articol, nu face decat sa ,,puna gaz pe foc”, pentru generatia adolescentilor de azi, foarte debusolati, care reactioneaza asa cum am reactionat toti la varsta lor si care am devenit persoane responsabile, in timp, prin studiu, educatie si maturizare, ceeace nu se poate afirma despre persoana ta….

  ADMIN: Vezi ca ai probleme cu memoria de scurta durata…. tocmai ai mai scris asta o data… sau esti somer si te plictisest pe acasa ?:)

 4. feraru marcel spune

  Imi place incheierea de la sfarsitul finalului de articol. Da’, nu trebuia sa scoateti vorba din casa.

 5. feraru marcel spune

  Ma raliez si eu, generosului si inteleptului comentariu al d-lui Vasile. Ar fi bine sa luam in seama spusele dansului, pentru ca au surprins esentialul.

 6. Vasile spune

  Bun articol, D-le Iosub !!

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata

Acest site folosește cookies. Navigarea în site presupune acceptarea implicită a politicii de confidențialitate. Accept Citește mai mult

Politica de confidențialitate