Baietelul cu chibrituri

0

În dimineata de 21 iunie, în jurul orei 07.05, Postul de Politie Valea Ursului a fost sesizat, prin 112, despre faptul că la locuinta lui G. Romel, de 40 de ani, din localitate,s-a produs un incendiu. La fata locului s-a deplasat Formatiunea de Pompieri Oniceni care a localizat si stins incendiul.
În urma primelor verificări efectuate, politistii au stabilit că în dimineata de 21 iunie, în jurul orei 06.00, C. Mariana ( persoană care locuieste împreună cu G. Romel – proprietarul locuintei) se deplasa împreună cu alte persoane la câmp, moment în care s-a întâlnit cu fostul sot V. Ionel, de 39 de ani, din comuna Valea Ursului, judetul Neamt. Acesta, fiind sub influenta băuturilor alcoolice, a amenintat-o că se va duce si va da foc locuintei lui G. Romel.
Astfel, bărbatul s-a deplasat la locuinŃa lui G. Romel, a pătruns în imobil, fortând usa de acces, a adunat mai multe haine, pe care le-a scos în fata casei si le-a dat foc. Focul s-a extins si a cuprins acoperisul casei. În urma incendiului au fost distruse: acoperisul în proportie de 75%, haine si alte bunuri, prejudiciul cauzat fiind estimat la suma de circa 8.000 de lei. În cauză a fost întocmit dosar penal, V. Ionel fiind cercetat sub aspectul comiterii infracŃiunii de distrugere.

aplicatie android ziar neamt

disclaimer ziarpiatraneamt.ro

Citește și
Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata

Acest site folosește cookies. Navigarea în site presupune acceptarea implicită a politicii de confidențialitate. Accept Citește mai mult

Politica de confidențialitate