Azi, fără apă pe mai multe străzi din Piatra-Neamț

0

Pentru remedierea unei avarii la reţeaua de distribuţie a apei potabile provocată de un terț, Apa Serv este nevoită să sisteze furnizarea apei potabile, astăzi 12.09.2019, între orele 10:00-16:00.

Sunt afectaţi de lipsa apei consumatorii din municipiul Piatra Neamţ-str. Gârcina, Hăţaşului, Mesteacănului, Vişinului, Siliştei, Fdt. Neamţului, Apusului, 1 Decembrie (de la intersecţia cu str. Apusului către str. Cetatea Neamţului), Cetatea Neamţului (până la nr. 140).

Ne cerem scuze tuturor utilizatorilor afectaţi, pe care îi asigurăm că echipele ApaServ fac tot posibilul pentru remedierea avariilor într-un timp cât mai scurt şi pentru reluarea furnizării apei potabile.

Pentru informaţii suplimentare, beneficiarii nostri pot suna la Dispeceratul ApaServ care funcţionează nonstop, la numărul de telefon 0233/233340, sau pot accesa site-ul companiei www.apaserv.eu.

aplicatie android ziar neamt

telegram ziar piatra neamt
Citește și
Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata

Acest site folosește cookies. Navigarea în site presupune acceptarea implicită a politicii de confidențialitate. Accept Citește mai mult

Politica de confidențialitate