AVARII – Probleme cu furnizarea apei potabile astăzi, în Neamț

0

Pentru remedierea unei avarii la reţeaua publică de distribuţie a apei potabile, identificată pe strada Ștefan cel Mare din Comuna Vânători-Neamț, Compania Județeană APA SERV S.A. este pusă în situaţia neplăcută de a întrerupe temporar furnizarea serviciului de alimentare cu apă potabilă astăzi, 19.02.2021, în intervalul orar 09.30-13.00 pe strada Ștefan cel Mare din Comuna Vânători-Neamț.

*****

Pentru remedierea unor avarii la reţeaua publică de distribuţie a apei potabile, Compania Județeană Apa Serv S.A. este pusă în situaţia neplăcută de a întrerupe termporar furnizarea serviciului de alimentare cu apă potabilă astăzi, 19.02.2021, în intervalul orar 09.30-12.30 în:

  • Comuna Gârcina, străzile: Episcop Melchisedec (de la Ocol și până la Depozitul de Materiale de Construcții), Brazilor, Eternității, Salciei, Măceșului;
  • Comuna Săvinești, strada Bistriței.


Ne cerem scuze tuturor utilizatorilor afectați pe care îi asigurăm că echipele APA SERV fac tot posibilul pentru remedierea avariei într-un timp cât mai scurt și pentru reluarea furnizării apei potabile.


Pentru informații suplimentare beneficiarii noștri pot suna la Dispeceratul APA SERV care funcționează nonstop, la numărul de telefon 0233/233340 sau pot accesa site-ul Companiei http://www.apaserv.eu.

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata

Acest site folosește cookies. Navigarea în site presupune acceptarea implicită a politicii de confidențialitate. Accept Citește mai mult

Politica de confidențialitate