Au zis să plece PSD, că termină ei drumul Bicaz – Poiana Teiului și așa l-au lăsat

6

Vă mai amintiți cum vă spuneau că Arsene și ”cumătru” au făcut nu știu ce șmecherii la drumul Bicaz – Poiana Teiului și s-a dovedit că totul a fost corect?

Vă mai amintiți cum urlau liberalii și jurnaliștii lor de companie că se depășiseră termenele de finalizare a unor lucrări la drumul Bicaz – Poiana Teiului și acum ei nu doar că nu mai respectă termene, dar nu mai fac nimic?

Vă amintiți cum vă spuneau că după ce scapă de PSD vor termina ei lucrarea Bicaz – Poiana Teiului ca la carte și acum au tăiat finanțarea?

Vă amintiți cum vă spunea șeful PNL Neamț, Cozmanciuc, că vine DNA să ia PSD-iștii pentru lucrările de la drumul Bicaz – Poiana Teiului și a venit DNA, dar pentru faptele de corupție ale lui Cozmanciuc?

Vă amintiți cum se lucra la drumul Bicaz – Poiana Teiului până ce au venit la guvernare PNL-USR după care s-a blocat totul și nu sunt în stare nici să asfalteze ce au reabilitat PSD-iștii?

Vă amintiți cum au blocat lucrările la Bicaz – Poiana Teiului fără nici un motiv real, ci doar ca să nu se termine înainte de alegeri, ca să nu fie o realizare a PSD?

Ar fi bine să vă amintiți toate aceste lucruri pentru că despre toate am vorbit la timpul respectiv și v-am spus că așa va fi și, din păcate, am avut dreptate, chiar dacă postacii PNL și USR ne scuipau în comentarii, iar presa de casă a PNL zicea că mințim ca să ținem partea PSD. Puteți vedea acum cu ochii dumneavoastră cine v-a mințit.

whatsapp

aplicatie android ziar neamt

disclaimer ziarpiatraneamt.ro

Citește și
6 Comentarii
 1. Chelo Adrian spune

  Cu banii cheltuiți pe acest drum cred ca era posibil construcția unei autostrăzi.
  Sute de milioane de lei pentru doar 38 km de drum cu reparații și consolidări doar la poduri.Milioane de lei pe km de drum cheltuiți, si avem același drum denivelat si plin de gropi.Buna afacere pentru antreprenor dar păguboasă pentru cei ce plătim taxe.

 2. teodor spune

  De la viaductul de la Poiana Largului pana la Chiriteni drum denivelat ,gropi,Facute sunt doar podurile si se trece incet din cauza nivelului stratului de asfalt podurile sunt asfaltate soseaua ramane la nivelul asfaltului vechi .De la Potoci pana in Bicaz drumul e foaie de hartie..A4 asta daca mai ai toate cele 4 roti….Daca ai masina buna(Logan,Duster,Sandero Lodgy Dokker Spring time.etc
  ..etc) mergi prin Bistricioara ,Ceahlau, Durau,Izvorul Muntelui.asfaltat in intregime …pacat sa distrugi opere de arta..

 3. Liviu spune

  E deschis da mai bine te duci pe axial că pe Bicaz-poiană e jale

 4. Ionut spune

  Pana la urma drumul este deschis circulatiei publice sau nu?… daca da, e cat de cat ok sau iti rupi masina p el?!… daca are cineva informatii din teren.as aprecia un comment.. 🙂

  1. Octav spune

   Iti rupi masina in el. S-au facut cateva portiuni – acolo unde era pericol de alunecare. O mizerie a tuturor oamenilor politici. In rest, este drumul vechi – pe care nu s-a umplut nici macar 1 gropita.

  2. Min spune

   Eu am mers pe el de multe ori in ultimii ani nu pentru ca e drumul bun,ci pentru ca nu mai suport aglomeratia si nervosii de pe cealalta ruta. Nu e asfaltat tot,asa ca ai parte de multe zdruncinaturi. E ok daca nu te grabesti, daca ai masina cat de cat inalta si nu o pretuiesti ca pe ochii din cap. Dar daca esti genul care investeste foarte mult in masina ,nu iti recomand. Vei avea palpitatii tot drumul.

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata

Acest site folosește cookies. Navigarea în site presupune acceptarea implicită a politicii de confidențialitate. Accept Citește mai mult

Politica de confidențialitate