ATENȚIE! Astăzi se oprește apa în mai multe zone din Neamț

0

Urmare a unei avarii apărute la rețeaua publică de energie electrică, în noaptea de 02-03.08.2020, fapt ce a dus la golirea rezervorului ce alimentează cu apă potabilă utilizatorii din Comuna Pipirig, Compania Județeană Apa Serv S.A este pusă în situația neplăcută de a anunța întreruperea furnizării serviciului de alimentare cu apă, astăzi, 03.08.2020.

Ținând cont de timpul necesar reumplerii rezervorului, estimăm reluarea furnizării serviciului de alimentare cu apă, în condiții optime, astăzi, 03.08.2020, începând cu orele 20.00.

Pentru remedierea unei avarii la rețeaua publică de distribuție a apei potabile, Compania Județeană Apa Serv S.A anunță întreruperea furnizării serviciului de alimentare cu apă, astăzi, 03.08.2020, în intervalul orar 10:30-14:00, în Orașul Târgu Neamț.

Sunt afectați utilizatorii de pe str. 1Mai.

Pentru remedierea unei avarii la rețeaua publică de distribuție a apei potabile, Compania Județeană Apa Serv S.A anunță întreruperea furnizării serviciului de alimentare cu apă, astăzi, 03.08.2020, în intervalul orar 10:00-14:00, în Comuna Dumbrava Roșie.

Sunt afectați utilizatorii din satul Brășăuți.

Pentru remedierea unor avarii la rețelele publice de distribuție a apei potabile, Compania Județeană Apa Serv S.A anunță întreruperea furnizării serviciului de alimentare cu apă, astăzi, 03.08.2020, în intervalul orar 09:00-16:00, în comunele Girov și Dochia.

Sunt afectați utilizatorii din:

  • Comuna Girov: de pe strada Narciselor și din satul Dănești;
  • Comuna Dochia.

Ne cerem scuze tuturor utilizatorilor afectați, pe care îi asigurăm că
echipele APA SERV fac tot posibilul pentru reluarea furnizării apei
potabile într-un timp cât mai scurt.

Pentru informații suplimentare, beneficiarii noștri pot suna la Dispeceratul APA SERV care funcționează nonstop, la numărul de telefon 0233/233340 sau pot accesa site-ul Companiei http://www.apaserv.eu.

whatsapp

aplicatie android ziar neamt

disclaimer ziarpiatraneamt.ro

Citește și
Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata

Acest site folosește cookies. Navigarea în site presupune acceptarea implicită a politicii de confidențialitate. Accept Citește mai mult

Politica de confidențialitate