Asaftei a reușit să țină ședința de Consiliu Județean Neamț după ce a promis că va contacta personal liberalii ca să-i convingă să vină

0

La ședința de Consiliu Județean ce nu a mai avut loc ieri, vicepreședintele Ioan Asaftei a promis că va contacta personal liberalii care au lipsit și îi va convinge să participe azi la ora 16:00 la o nouă ședință de consiliu.
S-a agitat Asaftei de ziceai că proiectul care trebuie votat cu iluminatul în Piatra-Neamț este al lui, nu al liberalilor de la Piatra-Neamț, dar asta înseamnă să îți pese mai mult de oameni decât de orgoliile politice.

Chiar și azi, la ședință, tot Asaftei ținea partea proiectelor PNL de la Piatra-Neamț, proiecte care tot sunt încurcate de liberalii de la județ.

Ce am remarcat în mod deosebit la domnul Asaftei, care a condus azi lucrările ședinței Consiliului Județean Neamț, a fost faptul că a pus la punct elegant, dar tranșant, pe cei care vroiau să facă bâlci politic și mai ales a sancționat verbal derapajul consilierei județene liberale care a zis că Târgul de Crăciun de la Piatra-Neamț este pentru oamenii bogați, comparând nivelul de trai a pietrenilor cu al unor nemțeni dintr-o comună a județului.

Bine că a reușit să convingă liberalii să vină căci deja lipsa lor de ieri a pus în dificultate proiectul municipiului Piatra-Neamt la care trebuiau depuse parteneriatele până ieri. Înțelegem că s-a găsit o variantă tot cu ajutorul conducerii CJN care și-a dat un acord de principiu până la votarea parteneriatului în plen.

Uite așa, cu eforturi din partea lui Asaftei de la ALDE și cu sprijinul lui Ionel Arsene și consilierilor județeni PSD, a mai trecut un proiect al PNL Piatra-Neamț care era blocat de PNL Neamț. La fel s-a întâmplat și cu Gala Moroșanu dar și cu alte proiecte în interesul orașului Piatra-Neamț, un oraș cu administrație liberală ale cărui proiecte sunt încurcate, culmea, chiar de colegii lor liberali de la județ. A ajuns PNL Piatra-Neamt să fie susținut de PSD și ALDE contra PNL Neamț. Doamne ferește!

 

aplicatie android ziar neamt

telegram ziar piatra neamt

la flamma piatra neamt
Citește și
Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata

Acest site folosește cookies. Navigarea în site presupune acceptarea implicită a politicii de confidențialitate. Accept Citește mai mult

Politica de confidențialitate