ApaServ: A treia noapte fără apă în comuna Ștefan Cel Mare și în satul Corni (Bodești)

0

Având în vedere identificarea unei avarii la magistrala de aducţiune din care se realizează alimentarea cu apă potabilă a utilizatorilor din Comuna Ştefan cel Mare şi Satul Corni din Comuna Bodeşti, în vederea remedierii acesteia, Compania Județeană APA SERV S.A. este pusă în situaţia neplăcută de a opri temporar furnizarea serviciului de alimentare cu apa potabila astazi 21.05.2021 ora 22.00 până la data de 22.05.2021 ora 14.00.


Vor fi afectaţi utilizatorii din Comuna Ştefan cel Mare şi utilizatorii din satul Corni (Comuna Bodeşti).


Deși terminarea lucrărilor este estimată pentru orele 14.00, având în vedere timpul necesar pentru încărcarea instalațiilor, datorită situațiilor generate de inerția și reechilibrarea sistemului, procesul de reluare a furnizării apei cu presiune optimă se va realiza în data de 22.05.2021, începând cu orele 18.00.
Ne pare rau pentru disconfortul creat si multumim pentru înţelegere!
Pentru informaţii suplimentare beneficiarii noştri pot suna la Dispeceratul APA SERV care funcţionează nonstop, la numărul de telefon 0233/233340 sau pot accesa site-ul Companiei http://www.apaserv.eu.

telegram ziar piatra neamt
Citește și
Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata

Acest site folosește cookies. Navigarea în site presupune acceptarea implicită a politicii de confidențialitate. Accept Citește mai mult

Politica de confidențialitate