Acest site foloseste cookies. Continuarea navigarii pe acest site se considera acceptarea politicii de confidentialitate si protectia datelor. Click aici pentru detalii.
Search
joi 21 martie 2019
  • :
  • :

Apa Serv organizează concurs pentru ocuparea unui post de electrician

Apa Serv organizează în data de 08.11.2018, începând cu ora 10:00, concurs pentru ocuparea unui post de electrician în cadrul Staţiei de Epurare Ape Uzate Târgu Neamţ.

Condiţiile de participare şi relaţiile suplimentare le puteţi găsi pe pagina de internet a Companiei Judeţene Apa Serv S.A. la rubrica “noutăţi” – “ştiri”: http://www.apaserv.eu/index.php?page=noutati sau la tel. 0233-233340, int. 150, Biroul Resurse Umane.

Persoanele interesate vor depune scrisoare de intenţie și CV la registratura Companiei Judeţene Apa Serv S.A., din Piatra-Neamţ str. Lt. Drăghiescu nr. 20, sau la Punctul de lucru al Companiei din oraşul Târgu Neamţ, str. Aleea Salcâmilor nr.3, pe adresa de e-mail office@apaserv.eu până în data de 07.11.2018, orele 14.00 urmând ca până la orele 16.00 ale aceleiaşi zile să fie anunţaţi candidaţii care vor fi selectaţi în vederea susţinerii probelor de concurs.”
Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *