Apa Serv: AVARII – Probleme la serviciul de alimentare cu apă astăzi, în Neamț

0

Pentru remedierea unei avarii la rețeaua publică de distribuție a apei potabile, Compania Județeană Apa Serv S.A anunță întreruperea furnizării serviciului de alimentare cu apă, astăzi, 19.06.2020, în intervalul orar 09:30-13:00, în Comuna Alexandru cel Bun.

Sunt afectați utilizatorii din satul Bistrița str.Petru Rareș.

Pentru remedierea unei avarii la rețeaua publică de distribuție a apei potabile, Compania Județeană Apa Serv S.A anunță întreruperea furnizării serviciului de alimentare cu apă, astăzi, 19.06.2020, în intervalul orar 09:30-12:00, în Orașul Roznov.

Sunt afectați utilizatorii de pe strada Bistriței.

Ca urmare a monitorizării continue a calității apei brute captate în scopul potabilizării, în urma precipitațiilor abundente căzute în ultimele 24 de ore s-a constatat creșterea peste limita maximă admisă a indicatorului turbiditate pentru apa brută preluată din captarea de suprafață care asigură alimentarea cu apă a Comunei Pipirig.

Întrucât, în aceste condiții, procesul de potabilizare a apei brute este îngreunat, Compania Judeteana Apa Serv S.A. este pusă în situația neplacută de a întrerupe furnizarea serviciului de alimentare cu apă potabilă în comuna Pipirig, astăzi, 19.06.2020, în intervalul orar 9.00 – 22.00.

Ne cerem scuze tuturor utilizatorilor afectați, pe care îi asigurăm că echipele APA SERV fac tot posibilul pentru remedierea avariei într-un timp cât mai scurt și pentru reluarea furnizării apei potabile.

Pentru informații suplimentare, beneficiarii noștri pot suna la Dispeceratul APA SERV care funcționează nonstop, la numărul de telefon

0233/233340 sau pot accesa site-ul Companiei http://www.apaserv.eu.

telegram ziar piatra neamt
Citește și
Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata

Acest site folosește cookies. Navigarea în site presupune acceptarea implicită a politicii de confidențialitate. Accept Citește mai mult

Politica de confidențialitate