Apa Serv anunță: din cauza unor avarii, se oprește apa

1

Pentru remedierea unor avarii la reţeaua publică de distribuţie a apei potabile, Compania Județeană Apa Serv S.A. este pusă în situaţia neplăcută de a întrerupe termporar furnizarea serviciului de alimentare cu apă potabilă astăzi, 03.02.2021, în:

  • Municipiul Piatra Neamţ, strada Lăcrămioarei, între orele 09.30-12.30;
  • Comuna Ștefan cel Mare, Sat Ștefan cel Mare, între orele 10.00-14.00.

Ne cerem scuze tuturor utilizatorilor afectați pe care îi asigurăm că echipele APA SERV fac tot posibilul pentru remedierea avariilor într-un timp cât mai scurt și pentru reluarea furnizării apei potabile.

Pentru informații suplimentare beneficiarii noștri pot suna la Dispeceratul APA SERV care funcționează nonstop, la numărul de telefon 0233/233340 sau pot accesa site-ul Companiei http://www.apaserv.eu.

whatsapp

aplicatie android ziar neamt

disclaimer ziarpiatraneamt.ro

Citește și
1 Comentariu
  1. Anna spune

    Apa serv ar face mai bine sa înlocuiască toate conductele ,sunt vechi și ineficiente,cu avarii în fiecare zi . Deja plătim foarte mult pentru serviciile lor și pe deasupra plătim și pierderile de apă. La conducerea Apa Serv se vede ca sunt niște incompetenți.

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata

Acest site folosește cookies. Navigarea în site presupune acceptarea implicită a politicii de confidențialitate. Accept Citește mai mult

Politica de confidențialitate